Acasa // Anunturi agricole // Arges

Anunturi agricole Arges

legume si fructe
43 ha comasate livada (posibil 87ha). caliatea terenului foarte buna. Acte proprietate, cadastru si intabulare. F aproape de sat,cca 500 m. Curent electric medie si joasa tensiune. Publicitate imobiliara facuta.
mica publicitate
Vand teren extravilan 3,45ha in oras Stefanesti punct Izvorani, cu cadastru.

Link-uri Sponsorizatemica publicitate
Ofer consultanta financiar contabila intr-un mod profesionist cf cu IAS si IFRS in urmatoarele domenii de activitate independenta avand alternativa unui venit suplimentar pentru toate tipurile de societati comerciale interesate in domeniile de mai jos: - servicii de infiintare firma; - suspendarea activitatii prin cesiune, dizolvare, lichidare si radiere; - contabilitate; - salarizare; - adaugare obiect de activitate; - schimbare si prelungire mandat; - redactare de documente; - consultanta fiscala; - participarea la orice tip de negociere.
utilaje agricole
Vand selector de porumb, mai multe detalii la telefon.
mica publicitate
Țuică naturala.aroma plăcută ținută la butoi.28-30 grade.pret 7lei/l.
industria alimentara
Va rugam sa vizitati si sa cumparati produse de la magazinul #Annabella# care se va deschide pe strada Exercitiu langa fostul restaurant #Carpati# sau magazinul #Modern# si langa Rolast incepand cu data de aproximativ 10-15 decembrie 2017. Aici ii acordam clientului si nevoilor sale o importanta deosebita si facem o prioritate din a ne aproviziona cu cele mai proaspete produse din propriile sere Raureni.


Sunt Ilie Claudiu Adrian, expert contabil si consultant financiar la NN Asigurari. Motiv pentru care va recomand este de a stabili o intalnire pentru a va da informatii gratuite despre sistemul de pensii si sanatate din Romania pentru familia dvs. NN Asigurari se afla pe strada IC Bratianu fostul 1 Mai nr 28 intre ING Bank si Unicredit Bank se face un culoar, iar in stanga este o usa si la etajul 2 suntem noi.
apicultura
vind miere productie 2017 rapita si poliflora cantitate peste 100kg
legume si fructe

Link-uri SponsorizateVand 35 tone semunte dovleac calitate foarte buna
Siscornita este electrica pentru tocat fan, lucerna, coceni pentru prepararea hranei la animale. Date tehnice: - are 4 cutite; - are 2 viteze; - motor este 3 kw; - la 220V; - are 55 kg; Dimensiune: 953x344x800cm; Capacitate: - masa verde aprox: 1tona/ora; - masa uscata aprox: 0.5tone/ora; Livrare in toata tara prin curier .
servicii agricultura
Prestam servicii de recoltet cereale pe raza judetelor AG, TR, OT, DB. Detinem 2 combine CLAAS. La cerere se ofera factura. Pretul se negociaza. Tel 0764580791
mica publicitate
Vand bustean nuc
mica publicitate
Pentru a cunoaste acest nou sistem de pe internet as vrea sa va inregistrati pe adresa urmatoare:onecoin.eu/signup/iclauadri pentru a avea o surpriza de proportii.
Dupa o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate s-a creat SCNetworld, aceasta fiind solutia optima in cautarea unor reduceri sau a vanzatorilor pentru clienti. In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea inscrierii ca membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dvs in sistem.


mica publicitate
Pentru persoanele considerate ca ar fi interesate de mystery shopping in orasul Pitesti, in momentul in care acestia se vor inregistra pe websiteul nostru la recomandarea dvs., vor trece certificarile necesare si vor efectua prima lor vizita in status ok in Pitesti.
Caut persoane dinamice si deschise la o schimbare pentru ca oferim alternativa unui venit suplimentar dintr-o activitate independenta. Ofer consultanta persoanelor interesate sa obtina bani sau sa inceapa o afacere in domeniul vanzarilor directe.
legume si fructe
Vand afine deshidratate . 100 grame afine deshidratate = 1 kilogram de afine crude. Pret:1Kg = 200 lei (Negociabil in functie de cantitate)
utilaje agricole
CUMPAR TEREN ARABIL CEL PUTIN 10 HA IN SAU LANGA COMUNA LEORDENI ,JUDETUL ARGES
legume si fructe
Vand butasi mur soijl Thornfree din propria plantatie.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!