Acasa // Anunturi agricole // Arges

Anunturi agricole Arges

apicultura
vind miere productie 2017 rapita si poliflora cantitate peste 100kg
legume si fructe

Link-uri SponsorizateVand 35 tone semunte dovleac calitate foarte buna
Siscornita este electrica pentru tocat fan, lucerna, coceni pentru prepararea hranei la animale. Date tehnice: - are 4 cutite; - are 2 viteze; - motor este 3 kw; - la 220V; - are 55 kg; Dimensiune: 953x344x800cm; Capacitate: - masa verde aprox: 1tona/ora; - masa uscata aprox: 0.5tone/ora; Livrare in toata tara prin curier .
servicii agricultura
Prestam servicii de recoltet cereale pe raza judetelor AG, TR, OT, DB. Detinem 2 combine CLAAS. La cerere se ofera factura. Pretul se negociaza. Tel 0764580791
mica publicitate
Vand bustean nuc


mica publicitate
Pentru a cunoaste acest nou sistem de pe internet as vrea sa va inregistrati pe adresa urmatoare:onecoin.eu/signup/iclauadri pentru a avea o surpriza de proportii.
Dupa o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate s-a creat SCNetworld, aceasta fiind solutia optima in cautarea unor reduceri sau a vanzatorilor pentru clienti. In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea inscrierii ca membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dvs in sistem.
mica publicitate
Pentru persoanele considerate ca ar fi interesate de mystery shopping in orasul Pitesti, in momentul in care acestia se vor inregistra pe websiteul nostru la recomandarea dvs., vor trece certificarile necesare si vor efectua prima lor vizita in status ok in Pitesti.

Link-uri SponsorizateCaut persoane dinamice si deschise la o schimbare pentru ca oferim alternativa unui venit suplimentar dintr-o activitate independenta. Ofer consultanta persoanelor interesate sa obtina bani sau sa inceapa o afacere in domeniul vanzarilor directe.
legume si fructe
Vand afine deshidratate . 100 grame afine deshidratate = 1 kilogram de afine crude. Pret:1Kg = 200 lei (Negociabil in functie de cantitate)
utilaje agricole
CUMPAR TEREN ARABIL CEL PUTIN 10 HA IN SAU LANGA COMUNA LEORDENI ,JUDETUL ARGES
legume si fructe
Vand butasi mur soijl Thornfree din propria plantatie.
Elementele necesare constituirii ofertei pentru asigurarea facultativa a locuintei sunt : 1. Numele si prenumele asiguratului 2. CNP asigurat 3. Adresa de domiciliu a asiguratului 4. Adresa bunului asigurat 5. Anul constructiei 6. Suprafata utila 7. Regimul de inaltime al cladirii (parter + x etaje) 8. Frecventa de plata : lunar, trimestrial, semestrial, anual 9. Valoarea declarata a bunurilor din locuinta data de asigurat 10. Moneda in care se face oferta 11. Numarul de telefon si adresa de e-mail daca exista Numarul de contact la care se poate suna este 0743181398 Persoana de contact : Iulia Ladunca
industria alimentara
vind miere


Va recomand un site de comercializare cu peste 300 de magazine online. Va invit sa va faceti cont pe site, dupa care va tin la curent cu cele mai tari oferte de pe siteuri. Va puteti folosi de cashback la cumparaturile online, acesta fiind secretul cumparaturilor inteligente.
mica publicitate
Nu doresc colaborare cu agentii imobiliare si intermediari!! Particular, vand padure de foioase in Arges, suprafata 850 hectare.Varsta 65 ani.detalii la telefon.Seriozitate.
mica publicitate
Va prezentam o selectie de produse cosmetice la un raport calitate-pret excelent.Vetii gasi cosmetice premium la preturi mici si la cele ieftine si bune. Gama de produse cosmetice acoperita de oferta noastra cuprinde produse pentru ingrijirea parului si a pielii, produse cosmetice pentru machiaj si infrumusetare
mica publicitate
Producator vand crizantema la ghiveci diferite culori. Ghiveci de 15cm, 21cm si 32cm, Preturi incepand de la 8lei.
mica publicitate
Caut persoane dinamice si deschise la o schimbare pentru ca oferim alternativa unui venit suplimentar dintr-o activitate independenta. Ofer consultanta persoanelor interesate sa obtina bani sau sa inceapa o afacere in domeniul vanzarilor directe.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!