Acasa // Anunturi agricole // Bistrita-Nasaud

Anunturi agricole Bistrita-Nasaud

Nu mai există probleme financiare. Obțineți un împrumut între 2000 și 1000000 € la o rată fixă ​​de 2%. 30 de ani de rambursare cu facilități de rambursare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați

Link-uri Sponsorizateanimale si pasari
Vand 400 de miei avand greutate intre 10 -25 kg.
Siscornita electrica-tocator electric pentru fanlucernaiarbastrujeni--1750 RON Vand Siscornita electrica pentru tocat fan,lucerna,coceni pentru prepararea hranei la animale. Date tehnice: - are patru cutite; - are 2 viteze; - motor este de 3 kw; - alimentat la 220V; - siscornita are 55 kg; Dimensiune: 953x344x800cm; Capacitate: - masa verde toaca aproximativ :1tona / ora; - masa uscata toaca aproximativ : 0.5tone / ora; Livrare in toata tara prin curier pe comanda.
Plug Nou reglabil cu brat pentru motocultor : Plug este reglabil cu brat pentru motocultor ; - Se poate regla adancimea si ungliul brazdarului; - Are un brazdar; - Are 25kg; - posibilitate reglare; Livram in toata tara!
Plug Nou reglabil cu brat pentru motocultor : Plug este reglabil cu brat pentru motocultor ; - Se poate regla adancimea si ungliul brazdarului; - Are un brazdar; - Are 25kg;- posibilitate reglare;Livram in toata tara!


Plug Nou reglabil cu brat pentru motocultor : Plug este reglabil cu brat pentru motocultor ; - Se poate regla adancimea si ungliul brazdarului; - Are un brazdar; - Are 25kg; - posibilitate reglare; Livram in toata tara!
VAND CEARA DE ALBINE STERILIZATA, MIROS PLACUT SI FARA IMPURITATI!!PENTRU ALTE DETALII SI PRET NE GASITI LA NR. DE TELEFON:0766 278 820 sau 0766 836 497. LIVRAM SI PRIN CURIER.
Vand semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi ; - semanatoarea este NOUA ; - este pe un rand; - sistem disc cu gauri; - marker; Livrare in toata tara prin Curier.

Link-uri Sponsorizatemica publicitate
Vand 37 kg flori gălbenele uscate la 40 lei-kg.
0755 33 53 29, presa peleti, HOFMAN, linie de productie peleti,500 kg/h, 700 kg/h, 1000 kg//h, presa peleti, presa brichetat rumegus, linie automata brichete, presa peleti, , pret, importator, presa peleti, presa bricheti, presa brichete, importator, , utilaje, bricheti, peleti, linii, complete, rumegus, paie, biomasa, importator, consultanta, gratuita, pret, importator, presa, utilaje, bricheti, peleti, rumegus, paie, importator, consultanta, link, presa brichetat rumegus, linie automata brichete, presa peleti, presa brichetat rumegus, linie automata brichete, presa peleti, presa peleti, presa brichetat rumegus, linie automata brichete, presa peleti,
Angajam urgent cu contracte legale de munca soferi cat B ,salariul de 1600-euro net/luna cazare si 100 euro diurna/saptamana pentru masa.Pentru inscrieri si retinerea locului de munca va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 09-17 la nr de telefon 0721895537.plecari urgente in luna IULIE.
vand cele doua produse separat sau la pachet cositoarea este in stare de functionare la fel si motocultorul pret cositoare 250euro negociabil si motocultorul 850euro negociabil mai multe la telefon
Doriti sa munciti in cuplu si grupuri la ferma de cai in Germania.Contractul se face pe o perioada nedeterminata. Beneficii: -cazare si masa asigurate -salar de 1600 euro net -asigurare medicala Pentru ocuparea locului de munca contactati-ne de L-V intre 09-17.
Societate acreditata cautam personal pentru montarea corturilor de aluminiu. Beneficii: - cazare asigurata - program de 8 ore/zi (posibilitate ore suplimentare) - masa asigurata de catre angajator - asigurare medicala (Card European de Sanatate) Se poate merge individual, cupluri sau grupuri.l Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 766 - arata telefon -


Esti o persoana activa si iti place munca in echipa? Daca te incadrezi ca varsta, intre 20-58 ani si doresti un loc de munca in strainatate, noi te asteptam la 0745480250 pentru a-ti prezenta ofertele noastre disponibile. Avem oferte de munca pentru muncitori cu sau fara calificare in urmatoarele domenii: fabrica, agricultura, ferme de animale, constructii si spatii verzi. Iti oferim mai multe detalii despre programul de lucru, conditiile de angajare si beneficii la numarul din anunt.
Oferim locuri de munca persoanelor cu varsta de pana la 58 ani, pentru ferma de bovine din Austria. Se lucreaza la hranitul si ingrijitul animalelor + curatenie in ferma. Va oferim in mod gratuit cazare si transport din tara cu autocarul. Va asteptam cu mai multe informatii de Luni-Vineri, intre orele 09-17 la 0745480250. Pentru aceasta oferta nu este obligatoriu sa cunoasteti limba straina!!
utilaje agricole
Se ofera locuri de munca legale in Germania, pentru posturile de mulgator/tractorist.Se lucreaza 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.Se ofera un salariu intre 1300-1500 euro, se asigura cazarea si masa de catre angajator plus asigurare medicala.Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati de L-V intre ora 09-17 la nr. de telefon:0748990508
Angajator din Germania cauta muncitori necalificati pentru amenajare si intretinere spatii verzi. Se lucreaza la plantat si rarit flori si tuns pomi si gazon. Se poate merge in cuplu sau grupuri si nu se cere cunoasterea limbii germane. SE OFERA GRATUIT: - cazarea - 2 mese pe zi - transportul Romania –Germania Se pleaca cu forme legale, cu contract individual de munca . Sunati acum la numerele 0734108547 sau 0754510990 pentru mai multe detalii.
Cositoare cu discuri rotative pentru motocultor cu fulie laterala : - fabricata in UCRAINA ; - pentru motocultoare cu fulie laterala ; - sistem pe discuri rotative cu cate 4 cutite fiecare ; - disponibila si in varianta cu priza de putere ; Livrare in toata tara prin curier cu posibilitate verificare colet !

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!