Acasa // Anunturi agricole // Bucuresti

Anunturi agricole Bucuresti

Se fac angaj─âri cu contract de munc─â individual pe Olanda ├«n fabric─â de sucuri naturale si carbogazoase (sortat sticle, ├«mbuteliat ╚Öi pus etichete). Angajatorul are nevoie de personal necalificat, at├ót femei, c├ót ╚Öi b─ârba╚Ťi f─âr─â probleme de s─ân─âtate ╚Öi cu v├órsta maxim─â de 59 ani. Se asigur─â salariu 2100 euro av├ónd posibilitatea de a efectua ore suplimentare care se pl─âtesc ├«n plus. Gratuit: cazare + mas─â. Persoanele interesate ne pot contacta la nr. de telefon 0720843410 de luni p├ón─â sambata ├«ntre orele 09.00 - 20.00.
utilaje agricole
Caracteristici: Model CWHDM9045 ÔÇô Disc hydraulic 450 mm, 4530 kg , tractor 140-160 CP. 12400 EURO Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs

Link-uri SponsorizateCompanie producatoare de componente si subansamble auto cu sediul in Germania angajeaza operatori calificati si necalificati pentru sectia amortizoare si injectoare auto. Se ofera contract de munca legal cu angajatorul strain, se ofera cazare decenta..Se accepta si cupluri. - asamblare piese Auto, Control calitate - 8 ore/ zi - posibil ore suplimentare - 5 zile/sapt - 3 schimburi, se ofera spor de noapte, bonusuri la fiecare sfarsit de saptamana, - barbati si femei. Limba straina nu este obligatorie. Cerinte - seriozitate, motivatie, punctualitate - capacitatea de a lucra ordonat si sigur Beneficii Oferite - - salariu 2000 euro + sporuri + Bonus - cazare asigurata, camere de maxim 2 persoane - asigurare medicala.. Daca esti interesat si iti doresti un loc de munca sigur si stabil ai posibilitatea de a pleca acum prin noi. Suna acum la nr. de tel. 0753979100 de L-S intre orele 9-20.
Despre furnizor- TOP AGRO: Cumparand de la noi aveti garantia unui dealer certificat si autorizat de tractoare si alte utilaje agricole Fiecare dintre produsele noastre au putut fi vazute la AGRITECHNICA 2015 in Hanovra! . Fiind unul dintre cei mai mari producatori din Uniunea Europeana asiguram garantie pe tot teritoriul Uniunii Europene! Modelul de dsc CRWS45 cu cilindru hidraulic de 510 mm, latime de lucru de 4,5 m si o greutate de 1550 kg - Tractor de 80-90 CP. PRET 5190 EURO Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.
Producator de portelan din Norvegia cu o productie diversificata de portelan menaj, obiecte decorative, bibelouri angajeaza personal barbati si femei pentru munca in fabrica. Prioritatile stau in motivarea de personal, cultivarea spiritului de echipa, perfectionarea continua, precum si incurajarea dezvoltarii carierei fiecaruia dintre angajati.Salariul incepe de la 2600 euro/luna, se pleaca prin contract de munca direct cu angajatorul norvegian pe perioada nedeterminata.Se lucreaza in echipe, se asigura cazare si asigurare medicala gratuita.Plecarea se efectueaza dupa incheierea contractului de munca.Pentru detalii si depunerea dosarului de angajare sunati la nr. de tel. 0730232512 de L-S intre orele 9-20.
Producator de portelan din Norvegia cu o productie diversificata de portelan menaj, obiecte decorative, bibelouri angajeaza personal barbati si femei pentru munca in fabrica. Prioritatile stau in motivarea de personal, cultivarea spiritului de echipa, perfectionarea continua, precum si incurajarea dezvoltarii carierei fiecaruia dintre angajati.Salariul incepe de la 2600 euro/luna, se pleaca prin contract de munca direct cu angajatorul norvegian pe perioada nedeterminata.Se lucreaza in echipe, se asigura cazare si asigurare medicala gratuita.Plecarea se efectueaza dupa incheierea contractului de munca.Pentru detalii si depunerea dosarului de angajare sunati la nr. de tel. 0730232512 de L-S intre orele 9-20.


utilaje agricole
Caracteristici- 14 brazde rigide L─â╚Ťime de lucru 4,5 m 17150 EURO Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.
utilaje agricole
Caracteristici- 12 brazde rigide L─â╚Ťime de lucru 3,5 m PRET 100 50 EURO Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.
utilaje agricole
Caracteristici- 9 brazde rigide L─â╚Ťime de lucru 2,5 m 8 500 EURO Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.

Link-uri SponsorizateVindem placi TEGO pentru diverse amenajari in agricultura, cu film fenolic 120g, la pret de importator direct. Oferim cele mai mici preturi la TEGO. Grosimi TEGO: 4mm, 8mm, 15mm, 18mm, 21mm. Grinzi H20. Popi metalici, buloane, tiranti, OSB Oferim transport gratuit.
Presa mecanica brichetat brichete cu diametru de 50 mm din paie si/sau rumegus (biomasa) Seria "BriqTech" model: BT-050-200 Principiul presei cu sistem mecanic cu actionare prin piston - materia prima este presata fara adezivi sau lianti, formand brichete, de forma cilindrica (combustibil solid) cu o densitate minima de 1100 kg/m cub. Caracteristici tehnice: Productivitate: 150 - 200 kg/ora in dependenta de materia prima. Diametru brichetelor: 50 mm Lungimea brichetelor 100-300 mm Motorul principal - 15/18,5 kW Motor de dozare - 1X2,2 kW Motor de alimentare ÔÇô 1X 1,5 kW Puterea totala instalata - 18/22 kw Tensiune de alimentare - 400 V/50 Hz Lungimea: 2875 mm Latimea: 710 mm Inaltimea: 1200-1700 mm Greutatea: 1500 kg Continutul de umiditate a materiei prime: 8-10-12-14% (in dependenta de materia prima) Dimensiunea optima a materiei prime tocate: 1 - 7 mm Densitatea brichetelor la iesire din presa de brichetat 1100 kg/m cub Tipul materiei prime: rumegus de lemn, paie de cereale, coji floarea soarelui, tulpini porumb si alte deseuri din biomasa. Presa de brichetat mecanica consta din: Presa mecanica brichetat brichete din paie si rumegus BT-050-200 - Linie de racire brichete 5 metri - Buncar pentru omogenizare materie prima de 0,4 m/cub - Snec transportare materie prima din buncar in presa mecanica de brichetat - Panou de control electric si comanda, invertor, cu cablu trifazat de 6 metri si priza industriala de 5 poli Accesorii contra-cost presa brichetare brichete: Sistem racire ulei prin radiator si ventilator si incalzire ulei Sistem de racire capul de formare a brichetelor care va mentine temperatura constanta Aspirator de praf(materie prima), sub capul de formare a brichetelor Soft Starter, Convertizor de frecventa, Panou compensare energie reactiva Set consumabile (bucsa, piston, bucsa conica) pentru presa de brichetat Buncar (Siloz) omogenizare materie prima uscata cu senzor supraincarcare pentru presa brichetare de la 1,6m/cub Taietor brichete dupa lungime mecanic sau semiautomatizat Ambalare brichete in folie tunel semiautomatizat Garantie 12 luni din punerea in functiune. Post-garantie minim 120 luni. Producator Briquetting Technology. Livrare imediata din stoc sau 35-45 zile. Presa de brichetat este noua cu toate certificatele garantie, conformitate, CE si cartile tehnice in romana. Pret: 18000 Euro fara TVA. EXW Bucuresti. Factura externa 0% TVA. Agro Bio Brichet Srl agrobiobrichet ro D-l. Pascal Dorin
Fabrica de parfumuri din Elvetia angajeaza personal pentru sectia de ambalare parfumuri pe diferite arome si sortimente.Varsta cuprinsa intre 18-58 ani, atat barbati cat si femei.Se ofera transport, cazare si masa. Experien╚Ťa nu este necesar─â, se cere doar dorin╚Ťa de implicare ├«ntr-o munc─â ce presupune ambalarea, etichetarea, scanarea si pregatirea pentru distributie.Salariul ├«ncepe de la 2500 euro/luna, se primesc bonusuri la fiecare sfarsit de saptamana in functie de munca prestata. Programul este de 8h/zi, 5 zile pe s─âpt─âm├ón─â, ├«n dou─â schimburi. Nu este obligatorie cunoa╚Öterea limbii straine. Pentru informa╚Ťii si depunere dosar pentru angajare sunati la num─ârul de telefon 0730232512.
Cumpar lot de vaci holstein sau baltate,bune de tinut din orice judet ,vin si le iau eu. 0730118119
Noile ├«nc─ârc─âtoare frontale T812 / 2 ╚Öi T812 / 1 sunt cele mai noi produse din gama Metal-Fach.In continuare va vom prezenta cateva avantaje ale utilizarii acestui utilaj DURABILITATE: Structura ├«nc─ârc─âtorului frontal este conservat─â ├«ntr-un proces complex de acoperire anticoroziv─â. Toate componentele ma╚Öinii sunt degresate pentru o protec╚Ťie eficient─â ├«mpotriva coroziunii PRECIZIE: ├Änc─ârc─âtorul frontal are un indicator de nivelare FIABILITATE: Acumulatorul hidraulic special absoarbe ╚Öocurile ├«n timpul func╚Ťion─ârii ROBUST: sec╚Ťiunile de bra╚Ť formate corespunz─âtor ╚Öi cele mai bune grade de o╚Ťel pentru piesele de comand─â critice asigur─â func╚Ťionarea ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â a dispozitivul pentru mul╚Ťi ani. Armatura suplimentar─â din interiorul bra╚Ťului ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte stabilitatea ╚Öi rigiditatea structurii. U╚śOR DE UTILIZAT: Controlul se bazeaz─â pe un joystick Nimco REZISTENTA: Tufurile auto-lubrifite prezint─â o rezisten╚Ť─â ╚Öi o rezisten╚Ť─â superioare pentru a garanta o durat─â lung─â de func╚Ťionare FUNC╚ÜIONAREA RAPID─é: Echipamentul standard include cea mai bun─â supap─â de direc╚Ťie Nimco din clas─â, care este cuplat─â direct la linia de alimentare a tractorului. Acest lucru are ca rezultat mi╚Öc─âri mai rapide ╚Öi protec╚Ťie ├«mpotriva defect─ârii pompei hidraulice ├ÄNTRE╚ÜINERE MINIM─é: Lag─ârele cu alunecare sunt lipsite de lubrifiere pe ├«ntreaga durat─â de via╚Ť─â DETALII TEHNICE Model: FLT812/1 Capacitatea maxima de ridicare 500 kg Inaltimea maxima de ridicare 2,78 m Presiunea uleiului in lucru 18 Mpa Pret 1885 Euro Construc╚Ťie complet─â de montare + joystick 812 - 1 155 euro Amortizor 299 Euro Sistem de blocare multipla 625 Euro Distribuitor hidraulic pentru tractoare cu pomp─â de detectare a sarcinii 825 euro Tipul cilindrului- UCJ316-40/22/200 UCJ315-40/22/370 UCJ314- 40/22/370 Incarcator 260 kg Greutatea contragreut─â╚Ťii + balastului 400 kg Lungime 1150 mm Latime 900 mm Viteza de lucru 10 km/h Viteza de transport 15 km/h PRET 1885 EURO Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.
Model : BG2 / TIP: 2 cilindri / Latime Baloti: 90-180 cm/ Greutate: 200 kg / Capacitate de ridicare: 1000 kg/ Latime x Inaltime xLungime : 1160 x 780 x 1360 mm / Deschiderea: 2100 mm Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs. Pret 850 Euro


Model : BGC / TIP: Clasic / Latime Baloti: 120-150 cm/ Greutate: 194 kg / Capacitate de ridicare: 800 kg/ Latime x Inaltime xLungime : 1145 x 770 x 1360 mm / Deschiderea: 1700 mm Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs. Pret 599 Euro
MODELE DISPONIBILE DGS800-1200-1600PRO NDEX DGS800PRO DGS1200PRO DGS1600PRO Volumul L 800 1200 1600 L─â╚Ťimea de lucru (m) 12 -24 Cererea de energie (kW) 50 Pre╚Ť ÔéČ 2490 2700 2970 Cant 170 ÔéČ Limitator lateral 770 ÔéČ Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.
Remorc─â modern─â cu dou─â axe, sistem de prindere cu trei laturi la spate ╚Öi lateral. Este destinat─â transportului de produse agricole precum si orice materiale vrac ╚Öi volum. Fereastra de desc─ârcare ├«n peretele din spate permite desc─ârcarea ├«n flux a materialelor ├«n vrac. Forma trapezoidal─â a cutiei de ├«nc─ârcare a platformei permite o utilizare rapid─â si desc─ârcarea materialelor cu usurinta. De asemenea aveti posibilitatea de a deschide peretii remorcii in moduri diferite. ECHIPAMENT STANDARD: pere╚Ťi laterali 2 x 500 mm - deschidere simpla sau colectiv─â, grosimea podelei de 4 mm-realizat─â dintr-o foaie metalic─â unic─â, scar─â pentru acces u╚Öor la cutia de ├«nc─ârcare, sisteme pneumatice de fr├ónare, c├órlig, instalare sistem hidraulic ╚Öi pneumatic pentru a doua remorc─â, sistem de iluminare 12V care satisface cerin╚Ťele traficului rutier Optiuni: Extensii 500 mm: 1200 ÔéČ Roat─â de rezerv─â 380 ÔéČ Jgheab de evacuare 99 ÔéČ Prelat─â: 700 ÔéČ Platform─â de lucru 325 ÔéČ Bar─â de trac╚Ťiune tip Y cu bara de remorcare cu clichet 595 ÔéČ Model T104 Detalii Tehnice ÔÇô Capacitate 8000 kg, greutate proprie a remorcii 2590 kg Dimensiuni ÔÇô lungime 6400 mm, latime 2450 mm, inaltime 2200 mm, Detalii - Cutie de ├«nc─ârcare (Lungime - L─â╚Ťime -├Än─âl╚Ťime) 4420 x 2200 x 1000 Volum 10 (5,0) m3 Suprafata 10 m2 Inaltimea podelei de la sol 1190 mm Ro╚Ťi - pneuri noi 400/60-15,5 14PR Spate 1700 mm Viteza de transport de 30 km / h Tractor min. 80 de cai putere Partea unghiului de desc─ârcare / spate 50 ┬░ / 50 ┬░ 10700 Euro Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Posibilitate plata intracomunitara Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.
Remorc─â agricol─â modern─â, cu sistem de prindere in trei laturi- ├«n spate ╚Öi ├«n ambele laterale.Este destinata transportului produselor agricole ╚Öi a marfurilor voluminoase.Forma trapezoidal─â a cutiei de ├«nc─ârcare cat si a platformei permite desc─ârcarea rapid─â a materialelor f─âr─â nici o rezisten╚Ť─â ╚Öi ├«ndoire. Se eviden╚Ťiaz─â posibilitatea deschiderii peretilor ╚Öi peretilor aditionali in diferite moduri. ECHIPAMENT STANDARD: Pardoseal─â de 4 mm grosime dintr-o foaie de metal Perete lateral cu grosimea de 2 mm Fe╚Ťe laterale de 2 x 600 mm, separate sau deschise ├«mpreun─â Sistemul universal al deschiderii laturilor Sistemul central al ├«ncuietorii laterale Sistem de fr├ónare pneumatic C├órlig de fr├ón─â de parcare Sistem hidraulic, hidraulic ╚Öi pneumatic pentru urm─âtoarea remorc─â Fereastra jgheabului de fasole cu blocare ├«n peretele din spate Sistem de iluminat 12V, Bara de trac╚Ťiune tip Y cu ochi de remorcare variabil OP╚ÜIUNI: Roat─â de rezerv─â NOU cu troliu 810 ÔéČ * Roat─â de rezerv─â NEW 540 ÔéČ * Jgheab de grau 99 ÔéČ * Prelat─â cu cadru 810 ÔéČ * Platform─â de lucru 380 ÔéČ * Anvelope NEW 500 / 60-22,5 14PR 1050 ÔéČ * Anvelope NEW 385 / 65-22,5 14PR 1250 ÔéČ * Rezervor de ap─â ╚Öi s─âpun 110 ÔéČ * Cutie de scule 110 ÔéČ ** Model - T-104/6 Detalii Tehnice ÔÇô Capacitate 10000 kg, greutate proprie a remorcii 3620 kg Dimensiuni ÔÇô lungime 6750 mm, latime 2550 mm, inaltime 2670 mm, Detalii - Cutie de ├«nc─ârcare (Lungime - L─â╚Ťime -├Än─âl╚Ťime) 4510 x 2415 x 1200 Volum 13 m3 Suprafata 10.8 m2 Inaltimea podelei de la sol 1435 mm Ro╚Ťi - pneuri noi 385 / 65-22,5 14PR Spate 1800 mm Viteza de transport de 40 km / h Tractor min. 90 de cai putere Partea unghiului de desc─ârcare / spate 50 ┬░ / 50 ┬░ Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.
utilaje agricole
Cump─ârand de la noi aveti garantia unui dealer certificat si autorizat de tractoare si alte utilaje agricole Fiecare dintre produsele noastre au putut fi vazute la AGRITECHNICA 2015 ├«n Hanovra! . Fiind unul dintre cei mai mari producatori din Uniunea Europeana asiguram garantie pe tot teritoriul Uniunii Europene! Pretul pentru masina standard Grano Shark SHU 3,0m cu discuri 510mm si cilindru de bare 500mm Pre╚Ťurile pentru alte modele (standard): SHU: SHU 2,5m 510mm 2799euro net SHU 2,5m 560mm 2999euro net SHU 2,7m 560mm 3099euro net SHU 2,7m 510mm 2899euro net SHU 3,0m 510mm 3149euro net SHU 3,0m 560mm 3399euro net SHS: (90cm) SHS 2,7m 610mm 3899euro net SHS 2,7m 560mm 3359euro net SHS 3,0m 610mm 4199euro net SHS 3,0m 560mm 3599euro net SHS 3,5m 610mm 4499euro net SHS 3,5m 560mm 3899euro net SHS 4,0m Hydr. 610mm 7399euro net SHS 4,0m Hydr. 560mm 6499euro net SH 4,5m Hydr. 610mm 7799euro net SH 4,5m Hydr. 560mm 6799euro net SH 5,0m Hydr. 610mm 8699euro net SH 5,0m Hydr. 560mm 7599euro net SH 6,0m Hydr. 610mm 10499euro net SH 6,0m Hydr. 560mm 8999euro net Grape cu discuri GRANO-SYSTEM SHARK de 2,5m p├ón─â la 6m Grapa cu discuri grele este ideal─â pentru prelucrarea solului, care ├«nlocuie╚Öte cu succes aratul. ├Än cultivarea in miri╚Öte, grapa cu discuri grele garanteaz─â o ├«nc─ârcare corespunz─âtoare pe fiecare disc. Datorit─â curburii perfecte a discului ╚Öi a set─ârii sale corespunz─âtoare, este suficient─â o singur─â opera╚Ťie pentru a corecta foarte bine denivelarile.Distan╚Ťa mare dintre elementele de lucru ale discului, posibilitatea de reglare a barei de disc spate ╚Öi distan╚Ťa mare fata de sol de sub cadru sunt caracteristici importante care garanteaz─â o bun─â calitate a lucrarii atunci c├ónd se prelucreaz─â miri╚Ötea de porumb ╚Öi alte c├ómpuri de miri╚Öte. Grapa cu discuri este disponibil─â ├«n l─â╚Ťimi de lucru cuprinse imtre 2,5 m si 6,0 m. Grapa cu disc asigur─â o functionare f─âr─â blocaj. Pietrele nu afecteaz─â de asemnenea functionarea acesteia. Siguran╚Ťele care nu necesit─â ├«ntre╚Ťinere ╚Öi sunt foarte robuste protejeaz─â componentele de lucru ├«mpotriva deterior─ârii. Asigur─â o penetrare excelent─â a solului ├«n condi╚Ťii de sol uscat, ceea ce u╚Öureaz─â acoperirea paielor.Cadru principal este de 200x100x8mm spre deosebire de concuren╚Ťa ce are un cadru de 100x100x5mm! Nu este inclus in pret transportul utilajelor din Polonia in Romania Vrem sa va asiguram de faptul ca Agrotech Group ACB doreste sa fie un partener de incredere pentru clientii sai si isi orienteaza eforturile in oferirea unor servicii in acord cu asteptarile si nevoile dvs.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!