Acasa // Anunturi agricole // Constanta

Anunturi agricole Constanta

Vand sau dau in arenda teren cu vita de vie pe rod, Riesling, 3,33ha, suprafata compacta din podgoria Murfatlar. Posed acte de proprietate, cadastru si intabulare. Pretul este de 27.000Euro pentru vanzare si de 1100Euro/ an pentru arendare. Telefon 0722579517
Ofer spre arendatre, pasune naturala in suprafata de 50ha, cu acces la apa si drum.Sepoate utiliza atat pentru pasunat ovine, caprine sau bovine Pret negociabil

Link-uri SponsorizateCreditul rapid de consum este un ├«mprumut personal online de la o institu╚Ťie financiar─â pentru cineva care are nevoie de bani pentru a finan╚Ťa un proiect personal. Aceasta poate fi o ma╚Öin─â, o renovare la domiciliu sau o c─âl─âtorie pentru familie. (De asemenea, disponibile pentru interdic╚Ťiile bancare) Procedurile au fost simplificate ├«n cazul unui credit f─âr─â probe, solicitantul nu poate justifica utilizarea sumei de credit pe care dore╚Öte s─â o ├«mprumute. ├Än cazul unui credit de consum (credite auto, motociclete de credit, credit micro, credite personale, revolving de credit, munca de credit, revolving de ├«mprumut uniune de credit, Conso de credit ...), ve╚Ťi primi fonduri ├«n termen de zile numai dup─â acceptarea fi╚Öierului dvs. Ave╚Ťi ├«ntreb─âri cu privire la creditele dumneavoastr─â? CONTACTATI-NE! CONTACT:
Exclus agentii imobiliare si siteuri de publicitate!! Particular, vand teren agricol 3000 Ha, Constanta, comasare 75%.Categoria A.Mai multe detalii la telefon.Rog numai persoane serioase si cu potential financiar real sa ma contacteze.aOfer si cer seriozitate maxima.
legume si fructe
Pentru cantitate si alte detalii, va rog sa sunati.


legume si fructe
Vand caise si cirese en gros, direct de la producator. Calitatea fructelor este ridicata, iar pretul negociabil, in functie de cantitate si starea pietei. Va rog sunati pentru mai multe detalii.
industria alimentara
SC vinde ZAHAR DIN SFECLA vrac, ambalat la saci de rafie & polipropilena de 50 kg, la pretul de 2,50 lei/kg fara TVA. Tel: 0728.665.665. Livrari incepand cu 01.07.2017
8 randuri Fertilizare Disponibila in parc Lumina, Constanta Productie 2017

Link-uri SponsorizateExclus agentii imobiliare si siteuri de publicitate!! Particular, vand teren agricol 3000 Ha, Constanta, comasare 75%.Categoria A.Mai multe detalii la telefon.Rog numai persoane serioase si cu potential financiar real sa ma contacteze.aOfer si cer seriozitate maxima.
animale si pasari
vand la pret avantajos pui rasa grea (de carne) ROSS 308 , la pretul de 2,15 ron buc .pui porumbac (carne oua)la pretul de 2,10 ron . comanda minima este de 300 de capete .se ofera trnsport an toata tara an functie de cantitate .pt comenzi la nr de tel 0762999655
Societate comerciala vinde mustar boabe (Sinapsis alba) recolta 2014, Romania, ambalata in saci. Calitate medie - 60 tone = 1 leu + tva/kg
Plug Nou reglabil cu brat pentru motocultor : Plug este reglabil cu brat pentru motocultor ; - Se poate regla adancimea si ungliul brazdarului; - Are un brazdar; - Are 25kg; - posibilitate reglare; Livram in toata tara!
Vand Semanatoare manuala 7 randuri pentru seminte mici : - semanatoare manuala pe 7 randuri pentru seminte mici; - distanta intre randuri este de 6 cm; - se pot semana diferite tipuri de seminte mici; - cadru este din metal; - tambur cu gauri din aluminiu; Livrare in toata tara prin Posta Romana sau Curier.


cumpar samanta de mazare pentru borceag
legume si fructe
Vand teren cu vita de vie pe rod, 3,33ha, suprafata compacta din podgoria Murfatlar. Posed acte de proprietate, cadastru si intabulare. Terenul se afla la cca. 500m de intravilanul localitatii Poarta Alba. Pretul este de 8500Eur/ha. Telefon 0722579517.
utilaje agricole
Combina Laverda rev 225 an 2009 ore 2000 225 cai Motor Iveco heder 4,8 m extensie de rapita 2 cutite hidraulice echipament floare soarelui(barcute)
Plug reglabil cu brat pentru motocultor : -Se pot regla adancimea si ungliul brazdarului; - Are un brazdar; - Are 25kg; - posibilitate reglare; Livrare in toata tara !
Nu colaborez cu agentii imobiliare!! Persoana juridica,vand teren agricol in Constanta,suprafata este de 3173 Hectare,2648 hectare cu carte funciara.Comasarea este de 45% la toata suprafata.Terenul se intinde pe 6 localitati.Se vinde partile sociale.In zona au existat canale de irigatii si de drenaj. Terenurile pot fi folosite pentru schimburi juridice sau se poate cumpara terenuri in continuare.Ofer si cer seriozitate maxima.Pretul este foarte usor negociabil.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!