Acasa // Anunturi agricole // Hunedoara

Anunturi agricole Hunedoara

cumpar boabe de mustar productie 2019 din Romania, doresc factura certificat de calitate rog seriozitate
cumpar mustar boabe, productie din Romania cu factura si cerificat de calitate

Link-uri SponsorizateAveți nevoie de ajutor puțin În acest caz, creditul revolving poate deveni un impuls real. Creditul nostru revolving Inspire vă permite să împrumutați între 2000 și 8000 € cu o restituire lunară pe o perioadă de 1 până la 5 ani. Spre deosebire de un microcredite, împrumuturile regenerabile pot fi rambursate pentru a vă permite o mai mare flexibilitate în bugetul dvs. Datorită tehnologiei noastre automate, suntem în măsură să luăm o decizie de împrumut personal în doar câteva minute. Aplicați în câteva minute - fără documente, fără așteptare, 100% fiabile. Încercăm să spunem da când alte bănci spun că nu. Misiunea noastră este să oferim cea mai bună interfață de împrumut și interfață online cu serviciul de asistență nonstop (de luni până vineri de la 8am la 8pm și sâmbătă de la 10am la 6pm cu agenți francezi). Pentru a aplica un microcredit, trimiteți un e-mail la următoarea adresă:
animale si pasari
Vand puicute ouatoare roșii, negre si pestrițe la vârsta de 11 săptămâni cu vaccinurile la zi Pretul urca in fiecare saptamana cu 1 leu. Ptr mai multe detalii ne gasiti la nr de telf: 0744790158 / 0756548672
utilaje agricole
plug 3 brazde este reversibil hidraulic. import Germania. Pret : 1.800 eur Mai multe informatii se pot obtine pe adresa de e-mail si la numarul de telefon : 0769/724305
Vand plug 3 brazde reversibil hidraulic. este import Germania. Pret : 1.800 eur Mai multe informatii se pot obtine pe adresa de e-mail si la numarul de telefon : 0769/724305


Vand plug 2 brazde reversibil mecanic. este import Germania. Pret : 650 eur Mai multe informatii se pot obtine pe adresa de e-mail si la numarul de telefon : 0769/724305
Semanatoarea SR-1 este folosita pentru semanatul in randuri si semanatul in cuiburi la legume cucurbitacee,cum ar fi castraveti precum si la rosii,sfecla,morcovi,ceapa,ridichi, morcovi,pepene galben- apa si pepene galben,mazare, fasole si porumb. Semanatoarea este usor si simplu de utilizat.Lucrul cu semanatoarea nu are nevoie de nici o pregatire speciala,dar trebuie retinut ca trebuie cunoscute cerintele culturilor de legume pentru realizarea unei insamantari corecte iar pentru culturi noi trebuie sa se dispuna de competente tehnice adecvate. Semanatoarea de legume este compusa dintr- un cadru purtator,care arata ca doua bare(longeroane) paralele,ce stabilizeaza in lucru roata- suport,de conducere din fata,dintr- o unitate(dispozitiv)de distribuire insamantare) cu perii,dintr- o cutie pentru seminte,care sunt fixate pe cadru prin intermediul unor conexiunii. de acoperire a semintelor lasate de brazdar.prin orificiul din cutia de seminte si prin gaura discului rotativ fixata (aleasa) Caderea semintelor stranse jgheabul brazdarului se produce cand se dechide supapa comandata printr- un mecanism dublu- brat de catre degetele discului cu degete plasat pe arborele de antrenare a periilor,lateral in partea se stabileasca locului,in functie de tipul culturii si de cerintele agrotehnice ale acesteia,gaura recomandata de pe discul rotativ perforat,fixand rigid acest disc,prin piulita fluture,pe partea din spate a cutiei cu seminte,potrivind gaura aleasa de pe disc cu cea existenta pe cutia cu seminte,deschizand astfel calea de seminte care favorizeaza trecerea semintelor din cutie in jgheabul brazdarului. LIVRAM IN TOATA TARA PRIN CURIER !
Vand Semanatoare manuala 7 randuri pentru seminte mici : - semanatoare manuala pe 7 randuri pentru seminte mici; - distanta intre randuri este de 6 cm; - se pot semana diferite tipuri de seminte mici; - cadru este din metal; - tambur cu gauri din aluminiu; Livrare in toata tara prin Posta Romana sau Curier.

Link-uri SponsorizateSemanatoarea SR-1 este folosita pentru semanatul in randuri si semanatul in cuiburi la legume cucurbitacee,cum ar fi castraveti precum si la rosii,sfecla,morcovi,ceapa,ridichi, morcovi,pepene galben- apa si pepene galben,mazare, fasole si porumb. Semanatoarea este usor si simplu de utilizat.Lucrul cu semanatoarea nu are nevoie de nici o pregatire speciala,dar trebuie retinut ca trebuie cunoscute cerintele culturilor de legume pentru realizarea unei insamantari corecte iar pentru culturi noi trebuie sa se dispuna de competente tehnice adecvate. Semanatoarea de legume este compusa dintr- un cadru purtator,care arata ca doua bare(longeroane) paralele,ce stabilizeaza in lucru roata- suport,de conducere din fata,dintr- o unitate(dispozitiv)de distribuire insamantare) cu perii,dintr- o cutie pentru seminte,care sunt fixate pe cadru prin intermediul unor conexiunii. de acoperire a semintelor lasate de brazdar.prin orificiul din cutia de seminte si prin gaura discului rotativ fixata (aleasa) Caderea semintelor stranse jgheabul brazdarului se produce cand se dechide supapa comandata printr- un mecanism dublu- brat de catre degetele discului cu degete plasat pe arborele de antrenare a periilor,lateral in partea se stabileasca locului,in functie de tipul culturii si de cerintele agrotehnice ale acesteia,gaura recomandata de pe discul rotativ perforat,fixand rigid acest disc,prin piulita fluture,pe partea din spate a cutiei cu seminte,potrivind gaura aleasa de pe disc cu cea existenta pe cutia cu seminte,deschizand astfel calea de seminte care favorizeaza trecerea semintelor din cutie in jgheabul brazdarului. LIVRAM IN TOATA TARA PRIN CURIER !
industria alimentara
Dulceata de prune ,naturala fara conservanti productie 2016
Vand padure foioase, fag, stejar, in judetul Hunedoara, suprafata este de 800 Ha, comasare 100%, varsta 100 ani.Rog numai persoanele cu potential financiar real sa ma contacteze.Nu raspund la mesaje pe sait, numai telefonic.Rog seriozitate maxima.
mica publicitate
cumpar teren extravilan si padure in Baita,Hartagani
Avem locuri de munca disponibile pentru persoanele necalificate, femei si barbati in domeniul agriculturii. Pentru mai multe informatii sunteti rugati sa ne contactati la 0745480250 de L-V intre orele 09-17. Atentie! Avem locurile limitate!! Cerinte: -varsta cuprinsa intre 20-58 ani -nu este obligatoriu sa aveti experienta dar reprezinta un avantaj -disponibilitate pentru plecare urgenta Posturi disponibile: -sortat legume si fructe in hala -ingrijit legume pe camp -cules si spalat legume -ingrijit legume in sere si solarii
Proprietar crescatorie animale din Austria cauta sa angajeze muncitori pentru curatenie si ingrijire. Cazarea este asigurata gratuit, iar salariul net oferit porneste de la 1450 euro/luna si poate ajunge pana la 1550 euro/luna. Detalii despre locurile de munca si conditiile de inscriere aflati la numerele de telefon 0757320992 sau 0725.485.078, de L-V intre 9-17.


Punem la dispozitia iubitorilor de flori locuri de munca in Austria la sere de flori, mai exact la ingrijit panselute si petunii pentru export, in diferite tari din Uniunea Europeana. Oferim locurile de munca pentru 6 luni de zile, persoanelor care nu cunosc limba straina si nu detin experienta, dar au putere de munca si vointa de invatare. Plecarea este stabilita pentru luna mai, iar persoanele care doresc mai multe detalii sunt rugate sa ne sune acum la 0746 504 889/ 0731 803 287 de luni – vineri.
Vând ferma compusa din: grajd ( 600 mp) compartimentat, platforma balegar, camere tăiere (120 mp), moara (25 mp) magazie (160 mp ) pivniță sub ea, depozit (180 mp), birouri (75 mp), cantar bascula 30 to, imprejmuire, curent 380 V, apa curenta, drum acces asfaltat , canalizare, teren 8000 mp intre Deva și Hunedoara ( Barcea Mica ), ideala pentru diverse activități: crescut animale, păsări sau pentru producție, depozit zonal, ateliere reparații, ciupercarie, parc logistic, prelucrare lemn, dezmembrari auto. Toate constructiile sunt în intravilan în stare buna de conservare, solide și integrale fizic, acoperite cu tigla, utilizabile imediat. Imobil liber de sarcini , intabulat în CF.
legume si fructe
vand tuica de prune veche,cantitate 700 litri,loc. Dragasani-tel 0732707969
Urgent cautam muncitori in productie, sectia Montare pentru o fabrica de jucarii din Germania. Oferim contracte de munca legale pe 6 luni de zile, conditii foarte bune de munca, seriozitate si sanse reale de cresteri salariale. Dorim sa colaboram cu persoane serioase, muncitoare si care sunt dispuse sa plece pe data de 16 aprilie in strainatate. Detalii suplimentare: 0755498709/ 0731119563, de luni – vineri.
mica publicitate
Vand teren construibil cu suprafata de 2200 mp,aflat la 4 km distanta de municipiul Rm. Valcea(ZONA ABATORULUI) zona linistita si peisaj superb cu potential de dezvoltare mare.Terenul se afla in vecinatatea lizierei raului Olt.Posibilitati de racordare la curent electric,apa si in curs gaze naturale.Pret 25 EURO/MP-TEL.0732707969

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!