Acasa // Anunturi agricole // Ialomita

Anunturi agricole Ialomita

Vand teren agricol in comuna Gheorghe Lazar - judet IALOMITA . Cadastru si intabulare facute. Suprafata : 2ha necompactate. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic.
Sc Helene Srl realizeaza tarabe destinate expunerii comerciale a marfurilor alimentare cat si marfurilor industriale.Suntem sigura societate din tara care putem realiza orice dimensiune in functie de proiectul si necesitatile clientilor nostrii.Producem tarabe pentru interior,mese si standuri pentru exterior,tarabe pentru lactate si branzeturi,tarabe pentru flori,tarabe cu copertina mobila sau fixa pentru spatiile comerciale exterioare,rafturi pentru expunere marfuri industriale.Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru schelenesrl.

Link-uri Sponsorizatelegume si fructe
vand nectarine, direct din camp, Scanteia, Ialomita, tel 0787649201
mica publicitate
Produse Composite va ofera toalete ecologice . Toaleta este independenta de retelele de apa curenta si canalizare ,fiind usor de realizat montat fara ajutorul utilajelor de ridicat.Este creata pentru folosinta in spatiile destinate intrunirilor publice cu multi participanti (intalniri socio-culturale,evenimente sportive,concerte,parcuri,santiere etc.).Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru produse-composite.
mica publicitate
Produse Composite va ofera cosuri stradale pentru gunoi realizate sub diverse forme si volume.Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru produse-composite.
mica publicitate
Produse Composite va ofera cosuri stradale pentru gunoi realizate sub diverse forme si volume.Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru produse-composite.


Produse Composite realizeaza tarabe destinate expunerii comerciale a marfurilor alimentare cat si marfurilor industriale.Suntem sigura societate din tara care putem realiza orice dimensiune in functie de proiectul si necesitatile clientilor nostrii.Producem tarabe pentru interior,mese si standuri pentru exterior,tarabe pentru lactate si branzeturi,tarabe pentru flori,tarabe cu copertina mobila sau fixa pentru spatiile comerciale exterioare,rafturi pentru expunere marfuri industriale.Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru produse-composite.
animale si pasari
Vand pui de gaina o zi ROSS 308.COBB la prețul de 2,3 ron.pui rasa mixta (carne oua) la prețul de 2,6 ron.Pentru comenzi și programari la nr de tel 0737073315. Comanda minima 300 de capete .transport este gratuit
Vand aproximativ 6 tone de fasole noua, din productia anului 2017, foarte gustoasa si cu timp redus de fierbere (aproximativ 20 de minute). Fasolea provine din productie proprie si este trecuta prin selector. Pret avantajos, negociabil in functie de cantitatea dorita.

Link-uri Sponsorizateutilaje agricole
Capre de vanzare!
ingrasaminte chimice
Vindem azotat de amoniu, uree, nitrocalcar, sulfat de amoniu, complexe 18/46, 0/46, 15/15/15, 20/20/0 la preturi de producator.
Suntem gata să îi ajutăm pe toți frații și surorile noastre care au nevoie de finanțare, fie pentru a-ți rezolva datoriile, fie pentru a realiza un proiect sau pentru a-ți ridica compania. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta noastră.
mica publicitate
Vand baloti de lucerna, an 2017, coasa a doua. Lucerna este eco, in anul doi de conversie si se vinde cu certificare.
legume si fructe
Produse Composite va ofera cosuri stradale pentru gunoi din rigle pvc de inalta densitate.Produsele noastre sunt caracterizate prin:rezistenta la variatii de temperatura,stabilitate uv,rezistenta mecanica,gradul de absortie al apei este 0,nu mucegaiesc,nu necesita revopsire sau intretinere.Fabricat Produse Composite.
Producator , vand aprox 200.000 buc porumb dulce zaharat, productia 2017, soi Spirit, poate fi congelat, procesat pt conserve, consumat ca atare


animale si pasari
Vand ferma chinchilla formata din 77 familii (5+1) + puii neintarcati. Pretul pentru o familie este de 220 euro. In pret sunt incluse: custile, instalatiile de apa, stelaje, nisip, furaj, custi pentru transport. Efectivul de animale se poate vinde cu locatia, care este amplasata in orasul Amara, judetul Ialomita. Aceasta este utilata complet: incalzire, climatizare, sistem de ventilatie, canalizare. Cladirea are 240 mp, pe trei nivele (demisol, parter, mansarda). Apelati pentru mai multe informatii, sau pentru a vizita.
legume si fructe
Gradina Roman produce si comercializeaza rasaduri de legume si flori pentru solarii si camp.
Prasitoare Universala 5 in 1 : Prasitoare, tarnuitor, cultivator, brici, plug marker) Pentru cultivarea integrala a solului. Construita dintr- un sasiu de sprijin pe care pot fi montate unul dintre cele cinci instrumente pentru sol. Diametrul rotii: 320 mm. Dimensiuni (LWH- B): 640mm x 300mm x 300 mm, greutate: 9, 5 kg. unghi de inclinare reglabil pentru roata (2 pozitii) si manere (3 pozitii).LIVRAM IN TOATA TARA PRIN CURIER SAU POSTA !
legume si fructe
Vindem cartofi si ceapa asiguram transport GRATUIT in jud.IL,IF SI BUCURESTI,PH,BZ,BR,GL,CL,CT,TL. Rugam seriozitate.
Vindem AZOTA DE AMONIU si UREE produse de AMONMIUL SLOBOZIA, la preturi competitive, livrare rapida, plata se face cand ingrasamintele ajung la tine. Oferim transport pentru minim 22 tone.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!