Acasa // Anunturi agricole // Ilfov

Anunturi agricole Ilfov

animale si pasari
Exploatatie nelucrativa vinde 2 vaci la prima fatare (4 ani) si 2 tauri pentru monta (2 ani) din rasa pura Charolaise. Detin copii dupa documente de origine a liniei genealogice provenite din Franta (similar documentului din poza). Se asigura transport gratuit cu auto specializat transport animale pe o distanta de 65 Km Se vand separat la pretul de 5500 Lei/buc sau toate 4 buc la pretul de 4400 Euro
legume si fructe
Vand usturoi verde productie proprie 20 bani firu.cei interesati sa ne contacteze din timp.

Link-uri SponsorizateVindem seminte certificate soiuri autohtone eligibile pentru masura 4.1. (la preturi de producator) si soiuri straine cultivate si in Romania: - mazare: VEDEA- soi autohton, HARDY - import - lucerna: SANDRA - soi autohton - soia: VIGO - soi autohton (inclusiv cat.biolog.Baza) - orzoaica de primavera: STREIFF - soi german; produs in Romania - porumb: OLT - soi autohton, GW - import Contact: ITC S.R.L. - Tel: 0723.266.669, 021.467.15.23
Semanatoarea SR-1 este folosita pentru semanatul in randuri si semanatul in cuiburi la legume cucurbitacee,cum ar fi castraveti precum si la rosii,sfecla,morcovi,ceapa,ridichi, morcovi,pepene galben- apa si pepene galben,mazare, fasole si porumb. Semanatoarea este usor si simplu de utilizat.Lucrul cu semanatoarea nu are nevoie de nici o pregatire speciala,dar trebuie retinut ca trebuie cunoscute cerintele culturilor de legume pentru realizarea unei insamantari corecte iar pentru culturi noi trebuie sa se dispuna de competente tehnice adecvate. Semanatoarea de legume este compusa dintr- un cadru purtator,care arata ca doua bare(longeroane) paralele,ce stabilizeaza in lucru roata- suport,de conducere din fata,dintr- o unitate(dispozitiv)de distribuire insamantare) cu perii,dintr- o cutie pentru seminte,care sunt fixate pe cadru prin intermediul unor conexiunii. de acoperire a semintelor lasate de brazdar.prin orificiul din cutia de seminte si prin gaura discului rotativ fixata (aleasa) Caderea semintelor stranse jgheabul brazdarului se produce cand se dechide supapa comandata printr- un mecanism dublu- brat de catre degetele discului cu degete plasat pe arborele de antrenare a periilor,lateral in partea se stabileasca locului,in functie de tipul culturii si de cerintele agrotehnice ale acesteia,gaura recomandata de pe discul rotativ perforat,fixand rigid acest disc,prin piulita fluture,pe partea din spate a cutiei cu seminte,potrivind gaura aleasa de pe disc cu cea existenta pe cutia cu seminte,deschizand astfel calea de seminte care favorizeaza trecerea semintelor din cutie in jgheabul brazdarului. LIVRAM IN TOATA TARA PRIN CURIER !
MOARA CU CIOCANELE (URUITOR) : - Motor de 1700w (1, 7 KW)(2, 3 hp) - 3000 rpm la 220v(priza normala) - 2 site cu granulatie de 2, 5 mm(faina) si 5 mm(uruiala) - 16 ciocanele + 2 cutite - Placute de protectie de rezerva - Suruburi de prindere - Macina orice fel de cereale boabe si stiuleti intregi ! Productie: -2, 5mm=100-140 kg/h - 5 mm = 200-240 kg/h Livrare in toata tara prin posta romana sau curier.
Prasitoare universala 5 in 1 : -Prasitoare,tarnuitor, cultivator, brici, plug marker pentru cultivarea integrala a solului. Constă dintr-un şasiu de sprijin pe care pot fi montate unul dintre cele cinci instrumente pentru sol. Diametrul roţii: 320 mm.Dimensiuni (LWH-B): 640mm 300mm 300 mm, greutate: 9,5 kg. Unghi de înclinare reglabil pentru roata (2 poziţii) şi mânere (3 pozitii). 1 - Plug tarnuitor pentru tarnuirea si taierea buruienilor. unghi reglabil şi reglaj pe adâncime. 2 - Randunica pentru spargerea crustei şi tunderea radacinilor buruienilor. Unghi reglabil şi adâncimea de imersiune. 3 - Cultivator: este folosit pentru spargerea crustei la suprafaţa solului înainte de însămânţare a culturilor şi prelucrarea de rânduri, 4 - Aparatul de ras destinat tăierii rădăcinilor de buruieni. Reglaj al lăţimei lamei în funcţie de distanta intre rânduri. 5 - Plug cu un marker, conceput pentru creare canale pentru semănat. Marker pentru marcarea lăţimei între rânduri . Livrare in toata tara prin curier sau posta romana !!!


Semanatoare manuala de legume si cereale: Semanatoarea manuala SR-1 este folosit pentru semanatul in randuri şi semanatul in cuiburi la legume cucurbitacee, cum ar fi castraveti precum si la rosii, sfecla, morcovi, ceapa, ridichi, morcovi, pepene galben,porumb,floarea soarelui,mazare. LIVRAM IN TOATA TARA PRIN CURIER !
Plug Nou reglabil cu brat pentru motocultor : Plug este reglabil cu brat pentru motocultor ; - Se poate regla adancimea si ungliul brazdarului; - Are un brazdar; - Are 25kg; - posibilitate reglare; Livram in toata tara!
Plug reglabil cu brat pentru motocultor Nou--269 lei; Plug este reglabil cu brat pentru motocultor ;- Se poate regla adancimea si ungliul brazdarului;- Are un brazdar; - Are 25kg;- posibilitate reglare; Livram in toata tara!

Link-uri SponsorizateProprietar vand schimb dar accept si unele variante cu imobiliare in Ilfov sau Bucuresti-Teren extravilan in Localitatea Branesti sat Islaz Judetul Ilfov 10.000mp cu deschidere 26m distanta sat 950m.Terenul este situat intre calea ferata(halta)si A2(auto soarelui)Localizarea terenului T148.P585/45.Cadastru si intabulare.Terenul nu are inalta tensiune pe el si nici pe langa el,de asemenea nici conducte de nici un fel sub el,poate fi introdus in intravilan si ulterior parcelat atat dupa noua lege cat si dupa vechea lege.Legea noua:Ordonanta de urgenta.7/2011 care modifica si completeaza Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismului.Linia stalpilor de curent electric media tensiune este la.370m.Pret vanzare 2 euro/mp nediscutabil.Pt.schimb 3 euro/mp.Proprietatea se afla spre padurea Zoicaru -Distanta Reala Cora Cartierul Pantelimon Teren.15.Km.Tel.0761329671,0725065443.
Inginer specialist autorizat reparatii pompe si hidrofoare asigur consultanta, service, montaj, punere in functiune pentru sisteme de alimentare cu apa (pompe submersibile, suprafata, ape uzate, grupuri de pompare). Mentenanta sisteme de alimentare cu apa pentru: persoane fizice, societati si asociatii de proprietari. Bucuresti-Ilfov si zonele limitrofe. Numai pompe si hidrofoare! Tel: 0741.401.674 ; 0727.287.077
Hidrostatica Technical Consulting a fost înființată din dorința de a oferi clienților noștri soluții complete de reparații și de comercializare echipamente hidraulice. Societatea noastră asigură colaboratorilor săi: • termene de reparație foarte scurte; • prețuri convenabile prin importul direct al pieselor de schimb necesare; • timp de aprovizionare scurt și calitate ridicată a pieselor (colaboram numai cu producatori de piese acreditați); • testarea produsului reparat și eliberarea unui certificat de garanție pe o perioada de 12 luni; • rata intervențiilor în perioada de garanție pentru echipamentele reparate este de sub 2% din totalul echipamentelor reparate. Structura organizațională creată, relațiile privilegiate cu furnizorii de unități hidraulice și atitudinea orientata către satisfacerea rapidă a nevoilor clienților sunt argumentele noastre care contribuie la atingerea scopului propus. Toate acestea ne recomanda ca un partener de încredere, iar calitatea serviciilor prestate este cea mai bună carte de vizită pentru firma noastră, de aceea continuăm să ne dezvoltam și depunem toate eforturile necesare pentru perfecționarea prestării în materie de servicii profesionale pe piața de profil. Ce oferim Suntem o echipă cu experință bogată în identificarea și găsirea de soluții necesare pentru a rezolva până la cele mai complexe probleme datorate defecțiunilor componentelor oleodinamice, prezente în toate domeniile de activitate unde oleodinamica este prezentă. Obiectul nostru de activitate constă în: • Servicii de reparații pompe și hidromotoare; • Comercializare unități oleodinamice și componente hidraulice; • Constatări și serviciul de intervenție în locația în care se află utilajul; • Soluții de modificare și modernizare a utilajelor. Va garantăm rapiditate în efectuarea reparației, calitatea serviciilor oferite și garanție pentru reparatiile efectuate, precum și pentru componetele noi. Cunoștințele tehnice, dobândite de echipa noastră, la cursurile efectuate în străinatate, asigură servicii profesionale și care se axează pe identificarea celei mai bune soluții pentru a rezolva problema, luând în considerare factorii de timp, calitate și preț, în funcție de nevoile clientului.
Companie germana angajeaza in luna iulie, muncitori pentru hale si sere, la ambalat si etichetat legume si fructe. Sunt 18 posturi disponibile! Se accepta femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani, fara experienta si calificare. SE OFERA: -contract de munca individual; -salariu NET de 1400 euro/luna; - asigurare medicala; - drept la somaj, pensie, vechime de la CASA JUDETEANA DE PENSII DIN GERMANIA; -- alocatie copil minor; - cazare, masa, transport - GRATUITE. Detalii suplimentare intre orele 9-17. Sunati pentru detalii si programari la numerele de telefon 0757320992 sau 0725.485.078!
prestam servicii de discuit, semanat, arat, balotat, insamantat, ierbicidat, etc.
toata gama de curele transmisie Roulunds, Concar, Stomil pentru combine romanesti C12M,CP12,C14U,C14M,C110,C140,DROPOA1120,DROPIA1430


legume si fructe
Vand Lucerna pret foarte avantajos, direct din camp, de pe 14 Ha, Al doilea an de cultura, nu am utilaje de exploatare si nici posibilitate de depozitare. Eventual caut partener pentru mai multi ani cu utilaje, foarte convenabil. Titus – 0723796633 - Stefanestii de Jos - Ilfov
Avem contracte de munca pentru fabrica de ambalat ciocolata, din Germania. Oferim contracte individuale de munca avizate de statul german. CERINTE: - experienta minima in campul muncii ( preferabil pe postul de operator banda) -apt de munca -persoane dispuse la ore suplimentare Se ofera salariu NET de 1450 euro/luna, iar cazarea, mesele, asigurarea medicala si transportul pana in Germania – toate sunt GRATUITE. Nu se cer cunostinte de limba germana, iar plecarea are loc in luna mai! Pentru informatii, contactati-ne, la numerele de telefon 0757320992 sau 0725.485.078!
vand tuica de prune veche,cantitate 700 litri,pret 11 ron/litru-loc.Dragasani,tel.0732707969
Vand Siscornita electrica pentru tocat fan,lucerna,coceni pentru prepararea hranei la animale. Date tehnice: - are patru cutite; - are 2 viteze; - motor este de 3 kw; - alimentat la 220V; - siscornita are 55 kg; Dimensiune: 953x344x800cm; Capacitate: - masa verde toaca aproximativ : 1tona / ora; - masa uscata toaca aproximativ : 0. 5tone / ora; Livrare in toata tara prin curier pe comanda.
legume si fructe
vand tuica de prune veche,cantitate 700 litri,pret 11 ron/litru-loc.Dragasani,tel.0732707969

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!