Acasa // Anunturi agricole // Prahova

Anunturi agricole Prahova

Vand lucerna coasa 1 de calitate.va fi balotata dupa 25 aprilie la baloti intre 20-30kg.pret avantajos.0730.118.119
animale si pasari
taurii sant din monte artificiale.1 metis albastru belgian 1 angus 2 baltata.

Link-uri SponsorizateCumpar miei indiferent de cantitate si rasa. in special tigai si merinos.0730118119
Cumpar oi , capre si vaci urgent din toata tara. fac plata pe loc. 0755500501
Cantarul ofera indicatii precise, iar cele 3 ferestre ale ecranului LCD indica greutatea, numarul de unitati si greutatea medie pe unitate. Platforma de cantarire este din inox si are numeroase functii. Dimensiune 230x300mm Capacitate 15kg Diviziune 0.2g Garantie 24 luni Nu include certificare metrologica *Disponibil si pe alte capacitati si diviziuni, cu sau fara certificare metrologica. Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.
Constructia este robusta din otel, echipat cu 4 picioare reglabile, bula de nivel, cutie de jonctiuni si celule de sarcina IP 67. Cantarul platforma este conceput ca sistem industrial de cantarire pentru podea de mare precizie. Dimensiune 1000x1000mm Capacitate 1500/3000kg Diviziune 500/1000g Certificare metrologica inclusa in pret! *Disponibil si pe alte capacitati si diviziuni, cu sau fara certificare metrologica. Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.


industria alimentara
Dimensiuni 192x225mm Capacitate 6kg Diviziune 1g Nu include certificare metrologica Cantarul este proiectat pentru zonele umede din industria alimentara, cu platan din inox detasabil. Acesta ofera indicatii precise si stabile de inalta performanta datorita rezolutiei de afisare. Functii: de 0, tara, brut/net, de numarare prin esantionare (10, 20, 50, 100 si 200 de bucati), oprire automata etc. *Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.
Dimensiuni 300x400x120mm Capacitate 75kg Diviziune 5kg Nu include certificarea metrologica Acest cantar este ideal pentru cantarirea produselor usoare si medii: ladite, saci, colete, etc. Nu necesita intretinere speciala, se poate folosi in medii uscate si umede, cu platan din inox, foarte usor de curatat si precizie mare la cantarire. *Disponibil si pe alte capacitati si diviziuni, cu sau fara certificare metrologica. Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.
utilaje agricole
PRODUCATOR GERMAN Capacitate - 1T Diviziune - 0,5 kg Greutate proprie - 4 kg Nu include certificarea metrologica Cantarul macara poate fi utilizat in orice mediu industrial. Echipamentul cantarului cuprinde celula speciala de sarcina, carcasa solida si masiva (cu afisaj de mare precizie), prindere integrata si carlig rotativ. *Disponibil si pe alte capacitati si diviziuni, cu sau fara certificare metrologica. Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.

Link-uri Sponsorizateindustria alimentara
Dimensiuni 800x800x45 mm Capacitate 300 kg Diviziune 100 g Certificare metrologica inclusa in pret! Cantarul platforma poate fi utilizat in diferite industrii: depozite, logistica, agricultura, sortare si reciclare deseuri, materialelor de constructii, turnarii etc. De asemenea, poate fi folosita si in industria alimentara datorita structurii sale de inox. *Disponibil si pe alte capacitati si diviziuni, cu sau fara certificare metrologica. Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.
industria alimentara
Transpaletul cu cantar are constructia din inox, este foarte stabil si facut sa reziste in mediul industrial. Inoxul face ca acest cantar sa fie special pentru industria alimentara. Dimensiunile transpaletului pot fi fabricate la comanda in functie de necesitatile dumneavoastra. Dimensiuni 560x1150 mm Capacitate 2200 kg Diviziune 500 g Fara certificare metrologica inclusa. *Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial kpzcantare.
Dimensiune: 1250x1500 mm Capacitate: 600 Kg Diviziune: 200 g Fara certificare metrologica Structura platformei este robusta din otel, cu sistem de anti-alunecare la cantarire, vopsit electrostatic cu un strat durabil de pulbere neagra. Temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -10°C si +40°C. Inclus: indicator digital, acumulator, garantie 24 luni. *Disponibil si pe alte capacitati si diviziuni, cu sau fara certificare metrologica. Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.
mica publicitate
Cantarul macara poate fi utilizat in industria materialelor de constructii, alimentara, agricola, chimica, farmaceutica, logistica, materialelor de constructii etc. Acesta este precis, echipat cu celula speciala de sarcina, carcasa solida si masiva, prindere integrata si carlig rotativ. PRODUCATOR GERMAN Capacitate - 2T Diviziune - 1kg Greutate proprie - 15kg Dimensiuni 510x190mm (Lxl) Nu include certificarea metrologica *Disponibil si pe alte capacitati si diviziuni, cu sau fara certificare metrologica. Pentru mai multe detalii, accesati catalogul nostru pe site-ul oficial kpzcantare.
Cantarul tip bare are structura din otel, ideal pentru cantarirea europaletilor. Sistemul de cantarire este relocabil, usor de manipulat si depozitat prin ridicarea acestuia in pozitie verticala. Echipat cu indicator, acumulator, celule de sarcina IP67, manere si roti pentru manevrare. Dimensiune 85 x 1260 mm Capacitate 1500 kg Diviziune 500 g Certificare metrologica inclusa.
Cantarul platforma este proiectat sa reziste mediilor grele de lucru si conceput ca sistem industrial de cantarire pentru podea de mare precizie. Constructia este robusta din otel, echipat cu 4 picioare reglabile, bula de nivel, cutie de jonctiuni si celule de sarcina IP 67. Dimensiune: 1500x2000 mm Capacitate: 1500/3000 kg Diviziune: 500/1000 g Certificare metrologica inclusa in pret, producator german!


Cantarul cu platan din inox are un sistem precis si poate fi utilizat pentru cantarirea usoara si medie (ladite, saci, colete, etc.). Nu necesita intretinere speciala, este usor de curatat si echipat cu indicator, accumulator, fara certificare metrologica inclusa. 420x520x120 mm dimensiune 60 kg capacitate 20 g diviziune
Transpaletul manual cu sistem de cantarire incorporat se poate utiliza cu usurinta in mediul industrial. Are constructia din otel, este foarte stabil, echipat cu roti din cauciuc pentru directie (Ø 200mm) si poliuretan, celule de sarcina, indicator si acumulator. Dimensiunile transpaletului pot fi fabricate la comanda in functie de necesitatile clientului (cu furci mai lungi, mai late, mai inguste, mai inalte etc.). Special pentru industria alimentara, KPZ Waagen produce si transpalet din inox. Dimensiune: 560x1150mm Capacitate: 2500 kg Diviziune: 1 kg
vand 30capre saanen si tapi saanen cu pedigree.toate caprele sunt gestante.caprele au 2 ani , iar tapi au varsta intre 1 an si 3 ani. pe alese. transport inclus.0730118119
legume si fructe
Datorita rezolutiei de afisare de mare precizie, cantarul de numarare ofera indicatii precise, avand numeroase functii. Cele 3 ferestre ale ecranului LCD indica greutatea, numarul de unitati si greutatea medie pe unitate. Platforma de cantarire este din inox, iar platanul poate fi indepartat complet pentru curatare. Dimensiune 285x215mm Capacitate 30kg Diviziune 10g Include certificarea metrologica
utilaje agricole
Cantarul macara poate fi utilizat in industria materialelor de constructii, alimentara, agricola, chimica, farmaceutica, logistica, materialelor de constructii etc. Acesta este fiabil, echipat cu celula speciala de sarcina, carcasa solida si masiva, prindere integrata si carlig rotativ. PRODUCATOR GERMAN Capacitate - 5T Diviziune – 2kg Greutatea cantarului – 19kg Include certificarea metrologica

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!