Acasa // Anunturi agricole // Teleorman

Anunturi agricole Teleorman

mica publicitate
Teren 5700 m2 (1000m2 intravilan si in continuarea acestuia 4700 m2 extravilan) intre comuna Satu-Mare si satul Valea Postei (in dreptul bornei kilometrice aflata intre cele doua localitati de mai sus) judetul Teleorman. Front stradal 20 m2. Pret 2500 EUR (in pret intra si proiectul de casa).
AGROSEM vinde samanta mazare furajera certificata soiul BELMONDO (tip afil) , categorie biologica C2.Samanta este ambalata la saci de 40 kg. Marfa se livreaza insotita de factura fiscala si document de calitate. Pretul este de 2,5 lei/kg.

Link-uri SponsorizateAGROSEM VINDE PORUMB SAMANTA OLT TRATATA CU FUNGICID. PRETUL ESTE 7 LEI/KG, NU INCLUDE TVA SI ESTE SUPUS TAXARII INVERSE. MARFA SE LIVREAZA CU FACTURA FISCALA SI DOCUMENT DE CALITATE. PENTRU CANTITATI MARI ASIGURAM TRANSPORT.
animale si pasari
Vand oi tinere si capre
animale si pasari
vand oi turcane si capre
apicultura
vand miere poliflora ,cantitate 3000 de kg,ambalata la butoaie de 300 de kg.


servicii agricultura
Vând gunoi de pasăre (gâniaţ de porumbel) 1000kg
Vând filtru ulei vegetal cu placi, motor monofazic, 220 kw, folosit în stare buna de funcționare, nu necesita decantare.
inchiriez doua combine noi pentru recoltare CLASS si DEUTZ-FAHR cu heder pentru floarea soarelui si porumb in toata tara.

Link-uri Sponsorizatelegume si fructe
Mazare verde furajera productie 2017,stoc disponibil 260 tone.Asigur transport si acte.PRET 0.80 BANI KG.
Vand mazare furajera cu bob de culoare verde din productia 2017, calitate foarte buna, cantitate mare.
animale si pasari
Cumpăr taur de bivolita tanar pentru reproductie
animale si pasari
Cumpăr taur de bivolita ,tanar pentru reproductie
cereale
vind 10 tone grau
Vand 60 t porumb boabe 2016 Pionner. umiditate 12%, foarte curat, fara spartura. Pret fix pe dubla.


apicultura
Vand 40 familii de albine. Adresa :sat Socetu , com. Stejaru , jud. Teleorman. Relatii la telefon 0247337641 intre orele 18-20.
Super Oferta! Tractor de 200 CP + disc in X de 6,4 m la doar 8.000 Euro Atentie, tractorul nu este cosmetizat si este gata de lucru.
Producem matci de calitate superioara prin grafting, starter 24h, finisor si incubator (ultimele 24-48 ore). In finisor cresc in prezenta reginei mama. Au avantajul ca primesc mult laptisor de matca, beneficiaza de caldura si umiditate optima, luarea in lucru fiind aproape de maxim. Imperecherea se face controlat iar matcile necorespunzatoare sunt eliminate. Matcile se livreaza inseminate, in custi cu fondant, marcate si cu 7-8 albine insotitoare. Materialul genetic folosit provine din Danemarca, Germania pentru Buckfast si UK in cazul celor negre (Mellifera Mellifera). Statiunea de imperechere Buckfast este izolata pentru a evita metisarea. Pentru cine prefera ridicarea personala din stupina, pot pune la dispozitie studierea documentelor insotitoare ale reginelor mama F0. Linii disponibile pentru comenzi 2017: -Buckfast: KB291, KB315, KB230, KB195, KB278, KB162, KB142 -British Black: RC116, RC40 -Carnica: RM1, RM12, RM15 -Incepand cu sfarsitul lui Iunie 2017 vom avea disponibile 2 din cele 5 buckfast premiate la Apimondia, respectiv Kordovan 82/36. Comanda din timp pentru a evita aglomerarea la inceput de sezon.
servicii agricultura
inchiriez combina recoltat DEUTZ-FAHR,noua,cu echipamente speciale pentru orz si grau,rapita,floarea soarelui,porumb.in judet sau in judetele apropiate

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!