Acasa // Anunturi agricole // Teleorman

Anunturi agricole Teleorman

animale si pasari
Vand oi tinere si capre
animale si pasari
vand oi turcane si capre

Link-uri Sponsorizateapicultura
vand miere poliflora ,cantitate 3000 de kg,ambalata la butoaie de 300 de kg.
servicii agricultura
Vând gunoi de pasăre (gâniaţ de porumbel) 1000kg
Vând filtru ulei vegetal cu placi, motor monofazic, 220 kw, folosit în stare buna de funcționare, nu necesita decantare.
inchiriez doua combine noi pentru recoltare CLASS si DEUTZ-FAHR cu heder pentru floarea soarelui si porumb in toata tara.


legume si fructe
Mazare verde furajera productie 2017,stoc disponibil 260 tone.Asigur transport si acte.PRET 0.80 BANI KG.
Vand mazare furajera cu bob de culoare verde din productia 2017, calitate foarte buna, cantitate mare.
animale si pasari
Cumpăr taur de bivolita tanar pentru reproductie

Link-uri Sponsorizateanimale si pasari
Cumpăr taur de bivolita ,tanar pentru reproductie
cereale
vind 10 tone grau
Vand 60 t porumb boabe 2016 Pionner. umiditate 12%, foarte curat, fara spartura. Pret fix pe dubla.
apicultura
Vand 40 familii de albine. Adresa :sat Socetu , com. Stejaru , jud. Teleorman. Relatii la telefon 0247337641 intre orele 18-20.
Super Oferta! Tractor de 200 CP + disc in X de 6,4 m la doar 8.000 Euro Atentie, tractorul nu este cosmetizat si este gata de lucru.
Producem matci de calitate superioara prin grafting, starter 24h, finisor si incubator (ultimele 24-48 ore). In finisor cresc in prezenta reginei mama. Au avantajul ca primesc mult laptisor de matca, beneficiaza de caldura si umiditate optima, luarea in lucru fiind aproape de maxim. Imperecherea se face controlat iar matcile necorespunzatoare sunt eliminate. Matcile se livreaza inseminate, in custi cu fondant, marcate si cu 7-8 albine insotitoare. Materialul genetic folosit provine din Danemarca, Germania pentru Buckfast si UK in cazul celor negre (Mellifera Mellifera). Statiunea de imperechere Buckfast este izolata pentru a evita metisarea. Pentru cine prefera ridicarea personala din stupina, pot pune la dispozitie studierea documentelor insotitoare ale reginelor mama F0. Linii disponibile pentru comenzi 2017: -Buckfast: KB291, KB315, KB230, KB195, KB278, KB162, KB142 -British Black: RC116, RC40 -Carnica: RM1, RM12, RM15 -Incepand cu sfarsitul lui Iunie 2017 vom avea disponibile 2 din cele 5 buckfast premiate la Apimondia, respectiv Kordovan 82/36. Comanda din timp pentru a evita aglomerarea la inceput de sezon.


servicii agricultura
inchiriez combina recoltat DEUTZ-FAHR,noua,cu echipamente speciale pentru orz si grau,rapita,floarea soarelui,porumb.in judet sau in judetele apropiate
AGROSEM VINDE GRAU SAMANTA BOEMA BAZA SI GLOSA BAZA PRET 1,3 LEI/KG TRATAT CU FUNGICID . SAMANTA ESTE AMBALATA LA SACI DE 40 KG SI SE LIVREAZA CU FACTURA FISCALA SI DOCUMENT DE CALITATE. PRETUL ESTE VALABIL PENTRU PLATITORII DE TVA. PT. PERSOANE FIZICE SE ADAUGA TVA 9%. IN LIMITA POSIBILITATILOR SE POATE ASIGURA TRANSPORT CONTRA COST COMBUSTIBIL.
Vând
Vand mazare furajera din productia 2016, cantitate mare.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!