Acasa // Anunturi agricole // Vaslui

Anunturi agricole Vaslui

servicii agricultura
cumpar 230 spalieri de vie la 2,4 m cu un pret de 10 lei/spalier. astept telefon !
Vand 16 to de rapita la pretul de 1,5 lei/kg

Link-uri SponsorizateVand livada comasata , cu CARTE FUNCIARA , In Vaslui. Tel 0744959545
Se vand stupi cu albine, bine ingrijiti. Stupina de 50 stupi. Pret 500 lei pe stup - pret negociabil. Motivul vanzarii este decesul proprietarului. Merita vazuti. Rugam seriozitate.
Vind 100 to.OVAZ
animale si pasari
Vand oi și capre la preț avantajos;pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon dat.


S.C. vinde baza receptie si depozitare cereale compusa din teren 3165 mp betonati, 2 silozuri metalice verticale cu elevator incarcare si snecuri golire cu volum siloz de 650 mc fiecare,cintar electronic 60 To, magazie din zidarie cu stilpi din beton armat si centuri armate ,acoperis cu ferme metalice si tabla Lindab , 3 canale de aerare, 2 ventilatoare portabile de putere, 2 curatitoare,elevator alimentare curatitoare, volum magazie 2600 mc. Pretul include TVA
servicii agricultura
Vand 30 ha, Teren agricol , calitatea A, comasat 100%, (cu o deschidere la strada asfaltata 1 km. ) cu posibilitate de extindere de pana la 120 ha.Vaslui.Terenul este imprejmuit cu gard toata suprafata. Pretul este de 5500 euro /ha. Negociabil. Terenul este Intabulat pe Societate. Nu este facuta Publicarea de vanzare pe legea 17. Tel 0744959545.
legume si fructe
Vand stoloni de capsuni, soiul Honeoye, fructele de culoare rosu-inchis. Pret pe bucata 40 bani, negociabil pentru cantitati mai mari de 500 bucati. Livrare oriunde in tara.

Link-uri Sponsorizateservicii agricultura
Vand teren agricol 10 ha in Comuna Dimitrie Cantemir - jud Vaslui gradul de comasare e 100%. Pretul este 3500 pe ha. Cu publicare de vanzare.legea 17....etc etc., suprafata totala: 100000
servicii agricultura
Vand 15 ha, Teren Agricol , Calitatea A, comasat 100%, cu posibilitate de extindere de cel putin pana la 30-40 ha. Terenul este pozitionat pe un platou de circa 7-800 ha. Terenul are o inclinare de 5-10%. Reteaua de Inalta Tensiune este la 300 ml… 1,5 km pana la Soseaua Europeana 581. si la 5 km de orasul Barlad. Terenul se afla pe raza Com. Bacani, Jud.Vaslui. Pretul este de 4500 euro /ha. Negociabil. Terenul este Intabulat pe Persoana Fizica.
CUMPAR TEREN AGRICOL IN ZONELE …HUSI—MURGENI--- FALCIU--- VIISOARA, DODESTI, GAGESTI, SULETEA, EPURENI, ZORLENI . G BANCA, STANILESTI, L. BANULUI, D.CANTEMIR, VETRISOAIA, BEREZENI::: Ofer Plata in EURO pe loc.
cantitatea aprox 200 KG
SC. NOVA DACIA SA din Barlad ,judetul Vaslui, avand depozite cu clima si umiditate controlata ,vinde mere en-gross soiurile : Idared,Starkrimson ,Fuji Kiku din productia proprie (Livada Crasna,judetul Vaslui). Precizam ca merele sunt de calibrul 70+, avand greutatea de aprox.200gr/buc. Pret 1,35 ron+TVA. WWW.FRUCTERRA.RO
legume si fructe
vand catina calitate foarte buna si cantitati foarte mari pret neg


mica publicitate
Bun pentru legume.pomi.cereale.vie... Este amplasat in zona neinundabila. La 100 m este gaz.curent electric. Apa...este o gradina cu pamant fertil. Zona buna, nepoluata. Amplasat langa padure.
Am plantat pentru consum propriu. Am prea multa ceapa.
mica publicitate
Teren constructii cu o suprafata de 5000 mp e de vanzare in localitatea simila. Terenul este intravilan. Se preteaza pentru constructii rezidential, comercial, birouri, vacanta, spatiu logistic, spatiu industrial, comercial - retail deschidere la DE581 30 de metri teren drept
De Vanzare Rasad de rosii Magnus! Pret 0.80 bani Negociabil
Fabrica de papetarie din Germania cauta urgent noi colegi (femei si barbati) cu varsta de pana la 58 ani. Cu sau fara experienta in domeniu, veti beneficia de contract de munca, pe 3 luni si salar lunar de 1450 euro. Suna acum pentru mai multe informatii la 0731119563. Noi incurajam lucrul in echipa de aceea acceptam si persoane care doresc sa vina in cuplu sau grupuri de 3-4 persoane.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!