Acasa  »  Blog  »  Fructe   »   Beneficiile lamailor asupra organismului uman

Beneficiile lamailor asupra organismului uman

Lamaiul este un arbusti nativ din Asia, care este vesnic verde. Fructele acestui pom au numeroase beneficii asupra starii de sanatate a organismului. Pulpa suculente si bogata in  acizi esentiali si in vitamina C, nu aduce decat beneficii asupra starii de sanatate a organismului. Apa cu lamie este considerata a fi un preparat cu efecte terapeutice asupra organismului.

Apa cu cateva picaturi de lamaie bauta pe stomacul gol in fiecare dimineata
este recomandata de specialistii nutritionisti, pentru ca  actioneaza ca un medicament. Aceasta combinatie lupta eficiente impotriva virozelor sezoniere, ajuta digestia, are proprietarea de a scadea tensiune arteriala, curata pielea si actioneaza ca detoxifiant natural asupra organismului. Apa cu lamaie se digera usor, este absorbita rapid, de aceea aciditatea din lamaii nu provoaca disconfort gastric.

Dintre beneficiile consumului de apa cu lamai, specialistii amintesc:

1. Intareste sistemul imunitar, datorita concentratiei ridicate de vitamina C. Pentru ca  vitamina C nu poate fi stocata in corp, medicii  recomanda un consum constant de alimente care au concentratii ridicate din aceasta substanta.  Bioflavonizii impreuna cu vitamina C din componenta acestor citrice au proprietatea de a stimula buna functionare a sistemului imunitar.

2. Numeroase studii efectuate de catre nutritionisti au demonstrat ca zeama de la o lamaie bauta dimineata cu o 150ml de apa, ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Acest fapt se intampla datorita continutului ridicat de potasiu din lamaii.

3. Apa cu lamaie este un bun stimulator al aparatului digestiv. Toata lumea stie, si nu conteste beneficiile acestei combinatii, care este un medicament natural ce amelioreaza starile de indigestie, arsurile de stomac si ajuta la combaterea blonarii.

Daca va hotarati sa consumati acest amestc de apa cu lamaie este bine sa respectati cateva reguli: lamaile trebuiesc bine spalate inainte de utilizare, este bine sa utilizati lamaile proaspat taiate, efectul cel mai bun al amestecului se obtine daca licoarea este consumata dimineata pe stomacul gol, este recomandat ca apa pe care o utilizati, daca este de la de la robinet, sa fie filtrata sau purificate cu un sisetem de filtrare sau un sistem de purificare a apei pentru a elimina din continutul acesteia resturile  si rezidurile ce se gasesc in continutul apei provenite de la sistemul centralizatde distributie.

beneficii-lamai

Se apropie sezonul de plantare a pomilor fructiferi: pruni
Tehnologia de plantare a arbustilor de mur
autor: Bianca P / data: 30 Dec 2016 / Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

BestRonnie: I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional cash every month because you'...
Nush: Cam ce dimensiune ar trebui sa aibe un ghiveci ?? Câți litri?? E suficient unul de 5 litri pentru plantarea brazilor??...
Fermier: V-am rugat de nenumărate ori să ștergeti anunțul: Cumpar urgent capre tinere, toate rasele de lapte, ofer 150-250ro...
Thomas: Great post! Have nice day ! :) xkyrv...
Firma curatenie: Buna, sunt un reprezentant de marketing al unei firme de curatenie. Imi poti da te rog cateva informatii de contact? Su...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>