Acasa  »  Blog  »  Utilaje agricole   »   Combina John Deere S680 si Combina John Deere W 650 – utilaje agricole care asigura progresul!

Combina John Deere S680 si Combina John Deere W 650 – utilaje agricole care asigura progresul!

Combinele John Deere sunt utilaje agricole robuste, fiabile, performante si in acelasi timp economice. Sunt echipamentele necesare pentru a va bucura de lucrari calitative realizate in timp record. Utilajele care poarta numele John Deere sunt sinonime cu performanta si productivitatea, sunt accesoriile necesare pentru a va bucura de recolte calitative.

Combina John Deere W 650   este unul dintre utilajele cu dotari extraordinare care asigura performanta, productivitate si confort maxim operatorului.

Cabina spatioasa este dotata cu numeroase dispozitive care asigura confort maxim operatorului pentru multe ore. Comenzile sunt pozitionate ergonomic, astfel ca fiecare sarcina poate fi executata fara efort din partea operatorului. Butoanele sunt pozitionate logic deci si operatorii care urca pentru prima data in acest mastodont  pot executa lucrarile in deplina siguranta. Geamurile supradimensionate asigura vizibilitate maxima in orice unghi strategic.

Platformele de recoltare au fost adaptate pentru eficientizarea lucrului. Dimensiunea de taierea poate fi adaptata usor in functie de specificul culturii si situatia din teren. Dispozitivele de recoltare sunt realizate doar din materiale de foarte buna calitate, astfel incat nu vor fi afectate niciodata de rugina. Extensiile pentru floarea soarelui asigura recoltarea rapida a culturii, in orice moment al zilei.

Combina John Deere W 650  vine cu platforme pentru recoltarea porumbului si alte platforme speciale.

Modelul este prevazut cu tehnolohie de ultima generatie care asigura recolte excelente in toate etapele. Sistemul de gestionare a deseurilor a fost conceput pentru a va putea folosi de toate partile plantelor. Tulpinile-deseu sunt marunite foarte fin si imprastiate uniform in sol, astfel ca devin substante nutritive pentru urmatoarea cultura.

Combina John Deere S680 este o experienta a viitorului. Este dotata doar cu tehnologie futurista care asigura o durata de functionare mai lunga si productivitate maxima.

Utilajul este prevazut cu cel mai avansat sistem de treierat, cabina premium ergonomica si functii inteligente de control a lucrarilor.

Motorul John Deere cu 6 cilindri PowerTech PSX cu doua  turbocompresoare, ofera puterea necesara pe care va puteti baza in timpul campaniei de recoltare. Sistemele de filtrare a gazelor esapata sunt atat de performante incat combina nu are nevoie decat de motorina pentru a functiona.

Overall

Importanta metodelor de recoltare la plantele aromatice si medicinale
Utilaje agricole de prelucrare a solului
autor: Bianca P / data: 17 Jan 2017 / Utilaje agricole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

Nush: Cam ce dimensiune ar trebui sa aibe un ghiveci ?? Câți litri?? E suficient unul de 5 litri pentru plantarea brazilor??...
Tiberius Marco: Am în gradina casei un măr cu o vârstă venerabilă, câțiva zeci de ani, poate 40, și care rodește cam în fiecar...
Andi: Puteţi cita sursa? De unde aveţi voi informaţia aceasta? Atestatele şi carnetele de producător, au fost date căt...
saracul taran: miscati-va ma milogilor mai repede cu platile alea ca noua ne scartaie osul de munca si voi dormiti pe voi , habar nu av...
gratian: Specificati,va rog,ca O.S.P.A. executa analiza solului si planul de fertilizare !...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>