Acasa  »  Blog  »  Utilaje agricole   »   Combine autopropulsante de recoltare a furajelor – John Deere

Combine autopropulsante de recoltare a furajelor – John Deere

Combine autopropulsante ce ies de pe portile fabricilor John Deer sunt recunoscute de fermierii din intreaga lume pentru caracteirsticile deosebite; sunt puternice, fiabile si cresc calitatea produselor recoltate.

Achizitionarea unei combine ce poarta marca John Deer reprezinta o investitie. Materialele de inalta calitate si tehnologia de ultima generatie implementata pe aceste dispozitive permit folosirea masinilor pentru multi ani. Pe langa caracteristicile deosebite, la combinele John Deer este apreciata si versatilitatea ridicata. Dispozitivele ce poarta aceasta marca permit recoltarea si insilozarea a unei game foarte variate de culturi. Toate nutreturile au calitati superioare celor prelucrate cu altfel de masini agricole.

Un aspect foarte apreciat la combinele autopropulsante John Deere este puterea de lucru. Aceste utilaje pot fi folosite fara intrerupere pe durata campaniei de recoltare si prelucrare a nutreturilor.

Combinele autopropulsante au fost construite pentru o gama larga de culturi.Inaltimea joasa de taiere, ofere un plus de flexibilitate si durabilitate. Acest aspect ofera eficienta ridicata chiar si in cazul culturilor culcate.

Motoarele combinelor autopropulsante John Deer sunt puternice si asigura functionare impecabila pentru multi ani. Designul conceput de specialistii John Deer asigura functionare impecabila pentru multi ani cu minimum de revizii si investitii. Aceste utilaje au fost create de la inceput pentru a fi folosite eficient mult timp neintrerupt.

Platforme compatibile combine autopropulsante John Deer

Specialistii au creat o serie de platfome compatibile care cresc gradul de utilizare a masinilor. Platformele pentru porumb au au cilindru mare, si pot fi folosite cu succes si in culturile de porumb foarte inalt. Recoltrea se realizeaza usor si cand plantele ating inaltimea de 4m.

Platformele pentru iarba vin  cu linii de actionare imbunatatite, dotari suplimentare si optiuni deosebite care eficientizeaza procesul de recoltare.  Aceste dispozitive sunt prevazute cu accesorii care eficientizeaza intregul proces de recoltare, chiar si in cazul culturilor culcate.

Platforma pentru lemn este puternica, este utilizata mai des pentru exploatarea forestiere.

Combine de recoltat paioase: Fendt 8380 P, Fendt 5185 E
autor: Bianca P / data: 23 Jun 2017 / Utilaje agricole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

Nush: Cam ce dimensiune ar trebui sa aibe un ghiveci ?? Câți litri?? E suficient unul de 5 litri pentru plantarea brazilor??...
Tiberius Marco: Am în gradina casei un măr cu o vârstă venerabilă, câțiva zeci de ani, poate 40, și care rodește cam în fiecar...
Andi: Puteţi cita sursa? De unde aveţi voi informaţia aceasta? Atestatele şi carnetele de producător, au fost date căt...
saracul taran: miscati-va ma milogilor mai repede cu platile alea ca noua ne scartaie osul de munca si voi dormiti pe voi , habar nu av...
gratian: Specificati,va rog,ca O.S.P.A. executa analiza solului si planul de fertilizare !...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>