Acasa  »  Blog  »  Utilaje agricole   »   Combine de recoltat paioase: Fendt 8380 P, Fendt 5185 E

Combine de recoltat paioase: Fendt 8380 P, Fendt 5185 E

Compania germana Fendt, este bine cunoscuta fermierilor care apreciaza precizia, fiabilitatea si durabilitate. In cei 80 de ani de viata, utilajele agricole ce poarta acest brand au impresionat. Tehnologia de inalta calitate, permanent imbunatatita a dus la optimizarea si eficientizarea lucrarilor agricole. Cu utilajele Fendt sectorul agricol progreseaza cu adevarat.

Combinele ce poarta numele Fendt sunt recunoscute in intrega lume datorita, puterii a preciziei si a eficientei. Sunt perfecte pentru ca optimieaza timpul de lucru, functioneaza perfect cu resurse minime si sunt ergonomice pentru operator, in plus noile modele de combine inregistreaza pas cu pas intregul proces de recoltare, astfel ca pierderile sunt minime.

Combina agricole Fendt 8380 P – putere, eficienta, economie

Combinele agricole Fendt din seria P sunt create pentru a transforma recoltarea paioaselor. Sunt dotate cu motoare puternice, numeroase tobe de batere, sisteme performente de separare a boabelor si spatii generoase de depozitare a recoltelor.

Motoarele sunt puternice, AGCO POWER 279 kW/ 379 CP, cu boost (ISO TR 14396) cu sase cilindrii de racire cu apa, fapt ce asigura puterea necesara pentru functionare impecabila. Pentru ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator, modele Fendt 8380 P  sunt prevazute cu sisteme speciale de purificare a gazelor esapate (SCR) si catalizatoroare (DOC).

Pentru a creste ergonomia si conditiile de lucru ale operatorilor, cabinele sunt mari, sunt imbunatatite cu geamuri mari fapt ce ofera vizibilitate excelenta. Scaunele sunt erconomgie, confortabile si asigura grad sporti de confort dupa multe ore de utilizare.  Panouriile de comanda sunt pozitionate, la vedere, pentru a fi accesate rapid. Capacitatile de recoltare a paioaselor este mare iar batatoarele au numeroase sine.

Combina Fendt 5185 E – productivitate, simplitate, randament

Combinele din seria E au impresionat in primul rand prin designul simplist. Materialele incorporate in aceste utilaje sunt de cea mai buna calitate, fapt ce ofera durabilitae ridicata. Cabinele cu vizibilitate mare, sunt prevazute cu sisteme de incalzire, ventilatie si alte functii care cresc gradul de confort al operatorului. Cele cinci scuturatori, gratarul universal pentru paioase, porumb si floarea-soarelui si suprafata generoasa a tocatorului sunt elemente care asigura randament exceptionale de lucru.

 

Combine autopropulsante de recoltare a furajelor - John Deere
Remorcile agricole - echipamente indispensabile in ferme
autor: Bianca P / data: 02 Jun 2017 / Utilaje agricole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

Alina rezmerita: Dores si eu 1 sticla de vin cu serpi cum pot face pentru comanda vreau mai .ulte detalii va rog...
Nush: Cam ce dimensiune ar trebui sa aibe un ghiveci ?? Câți litri?? E suficient unul de 5 litri pentru plantarea brazilor??...
Tiberius Marco: Am în gradina casei un măr cu o vârstă venerabilă, câțiva zeci de ani, poate 40, și care rodește cam în fiecar...
Andi: Puteţi cita sursa? De unde aveţi voi informaţia aceasta? Atestatele şi carnetele de producător, au fost date căt...
saracul taran: miscati-va ma milogilor mai repede cu platile alea ca noua ne scartaie osul de munca si voi dormiti pe voi , habar nu av...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>