Acasa  »  Blog  »  Diverse   »   Prese de balotat, modele performante si economice

Prese de balotat, modele performante si economice

Presa de balotat este un utilaj de baza in agricultura. Un utilaj eficient este unul fiabil, care consuma putin si care ajuta la obtinerea unor furaje de buna calitate cu valoare energetica ridicata.

Presele de balotat produse de John Deere sunt optimizate in mod constant, pentru a asigura calitatea maxima ceruta de cei mai exigenti dintre clienti. Utilajele din seriile 800 si 900 se remarca prin performanta, fiabilitate si durabilitate. Aceste masini sunt concepute pentru a realiza furaje de cea mai buna calitate in flux constant. Aceste masini sunt echipamente de baza in fermele de animale.

Carcasele rezistente, capacitatea crescuta a cutiei de viteze, numeroasele dotari si designul nou permit efectuarea sarcinilor in conditile impuse de climat. Tehnologia inovatoare cu care sunt dotate aceste masinarii asigura performante extraordinare si cu consum redus de combustibil.

Camera de control a preselor din seria 800 a fost conceputa special pentru a controla cu usurinta dinamica balotilor. Functia pentru miezuri moi continuu reglabila dezactiveaza tensiunea din curele pana la obtinerea balotilor perfecti. Bratule de tensiune de mare capacitate cu care este prevazut sporesc calitatile materialului impachetat.

Nici gigantii de la CASE IH nu se dau in latrui cand vine vorba de echipamente cu performante deosebite. Fiabilitatea utilajelor din seria RB544 se datoreaza in primul rand designului simplu si eficient dar si rulmentilor etansi incorporati, care sporesc inregul  proces de balotat.

Intretinerea masinarii se realizeaza usor iar, verificarile periodice asigura ca utilajul este pe deplin pregatit pentru fiecare zi de lucru.

Balotii obttinuti au calitati deosebite pentru ca furajele isi pastreaza valoarea energetica ridicata. Acestia sunt usor obtinuti, fara a afecta calitatea plantelor procesate. Utilizand presele de balotat CASE IH din seria RB544 randamentul este ridicat, iar productivitatea sporita.

Condimente pentru muraturi
Masuri menite sa imbunatateasca standardele de bunastare a bovinelor II
autor: Bianca P / data: 10 Oct 2016 / Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

Alina rezmerita: Dores si eu 1 sticla de vin cu serpi cum pot face pentru comanda vreau mai .ulte detalii va rog...
Nush: Cam ce dimensiune ar trebui sa aibe un ghiveci ?? Câți litri?? E suficient unul de 5 litri pentru plantarea brazilor??...
Tiberius Marco: Am în gradina casei un măr cu o vârstă venerabilă, câțiva zeci de ani, poate 40, și care rodește cam în fiecar...
Andi: Puteţi cita sursa? De unde aveţi voi informaţia aceasta? Atestatele şi carnetele de producător, au fost date căt...
saracul taran: miscati-va ma milogilor mai repede cu platile alea ca noua ne scartaie osul de munca si voi dormiti pe voi , habar nu av...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>