Acasa  »  Blog  »  Legume   »   Seminte de broccoli, rezistente la boli si daunatorii, cu capacitate ridicata de productie

Seminte de broccoli, rezistente la boli si daunatorii, cu capacitate ridicata de productie

Broccoli este planta leguminoasa din familia cruciferelor. Este cultivata in sistem intensiv pentru inflorescentele de culoare verde viu, bogate elemente chimice, minerale si vitamine cu calitati nutritive ridicate. Broccoli are origini asemanatoare cu conopida, si se dezvolta in conditii pedo-climatice identice acesteia.

Cultura de broccoli se infiinteaza prin rasad sau semanat direct in camp. Cultura prin semanat direct necesita o atentie mai ridicata la metodele de prelucre a solului. Fermierii care aleg aceasta metoda trebuie sa realizeze lucrari de prevenire a formarii crustei. Pentru infiintare prin rasad, lucrarile se incep in prima decada a lui februarie. Rasadurile sunt plantate in ghivece speciale; cand temperatura solui este potrivita si rasadurile suficient de viguroase, se trece la transplantarea acestora in camp.

Seminte de broccoli performante

Seminte de broccoli AGASSI F1. Hibrid modern foarte productiv, cu caracteristici deosebite fata fata de conditiile pedologice si climatice. Inflorescentele obtinute de la acest hibrid au calitati deosebite pot fi consumate in stare proaspata sau conservate. Se caracterizeaza prin inflorescente compacte, dense de culoare  verde-albastrui. Rezistenta la depozitare si transport este foarte ridicata.

Seminte de broccoli FIESTA F1. Fiesta F1 este un hibrid cu maturare timpurie. In 80 de zile pot fi recoltate inflorescentele care se dezvolta uniform. Soiul este imbunatit si rezista foarte bine la conditiile de seceta.

Seminte de broccoli GEEEN MAGIC F1, un alt hibrid extra-timpuriu cu caracteristici deosebite. Atinge maturitatea tehnologica in aproximativ 70 de zile de la plantare. Rezista foarte bine la conditiile de caldura. De asemena prezinta rezistenta ridicata la fainare.

Seminte de broccoli NAXOS F1. Soiul Naxos F1 este unul semi-tipuriu destinat culturilor in camp deschis. Perioada in care atinge maturitatea este de 75-80 de zile.  Prezinta capacitate ridicata de adaptare, indiferent de conditiile de crestere. Prezinta randament ridicat si in cazurile de seceta, sau sol sarac in elemente nutritive. Culoarea deschisa a inflorescentelor este apreciata de consumatori.

seminte de broccoli, soiuri de broccoli

Infiintarea culturii de varza alba timpurie -etape principale
Seminte de castraveti cornison - cultura timpurie
autor: Bianca P / data: 15 Mar 2017 / Legume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

acilapu: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg ...
alicezi60: New super hot photo galleries, daily updated collections http://tiava.porn.instasexyblog.com/?elise free iphone vo...
AnthonyWaymN: adrenalin bot - adrenaline bot lineage, настройка а...
Jaredgep: check top casinos online games, ...
unaciteco: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxil 500mg ...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>