Acasa  »  Blog  »  Tractoare   »   Tractoare Foton – utilaje fiabile si versatile ce usureaza realizarea sarcinilor

Tractoare Foton – utilaje fiabile si versatile ce usureaza realizarea sarcinilor

Tractoarele Foton s-au remarcat pe piata din Romania si Europa de Est in primul rand datorita preturilor mici. Insa calitatile accestor utilaje au fost rapid descoperite de fermierii care detin feme mici si mijlocii. Sunt mici, compacte si fiabile, sunt usor de intretiut, iar reviziile periodice nu sunt foarte costisitoase. Tractoarele Foton au avantajul ca sunt mici si compacte si pot fi folosite pentru realizarea sarcinilor din fermele viticole si livezi.

Dimensiunile reduse permit operarea facila in spatii inguste. Un alt avantaj cu care vin tractoarele Foton este panoul de comana simplu si intuitiv. Comenzile sunt pozitionate la indemana si sunt intuitive, acest fapt asigura manevrabilitate optima in orice situatie. Datotita usurintei de manevrare, tractoarele Foton pot fi folosite de cei  mai putin experimentati.

Tractor Foton Europard FT254 cu cabina – utilaj ieftin si eficient

Foton Europard FT254 cu cabina este un tractor cu cabina inchisa si tractiune 4X4. Este foarte compact, are doar 3.2 m lungime si 1.4 m latime, deci poate intra cu usurinta pe randurile inguste din plantatiile viicole. Motorul este in trei cilindri si permite o turatie nominala de 2350 rotatii pe minut. Puterea de transmisie a motorului este de 25 CP.

Rezervorul modelului Foton Europard FT254 cu cabina este de 29 l, deci autonomia de lucru este generoasa. Cabina inchisa permite folosirea aceestui dispozitiv in varii situatii; este confortabil de manevrat in orice anotimp, pentru ca operatorul este fertit de intemperiile  vremii. Geamurile sunt mari so ofera vederea panoramica exceptionala.

Tractor Foton Europard FT254 -utilaj versatil cu functii deosebite

Modelul  Foton Europard FT254 este o solutie ieftina si la indemana tuturor celor ce doresc sa creasca productivitatea cu investitii minime. Tractiunea 4X4 permite operarea confortabila a tractorului in zone de cu pante abrupte si sol dificil.  Rezervorul cu capacitate generoasa, permite explatarea tractorului pentru multe ore. Cabina este descoperita, deci operatorii sunt mai putin protejati in zilele capricioase.

sursa foto: tractoare-foton.ro

Tractoare Belarus - utilaje agricole compacte, mai puternice, mai eficiente
autor: Bianca P / data: 31 Jul 2017 / Tractoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

JosephAlons: recommended you read http://learn.digitalvidya.com/mcgraw-hill-practice-marketing-register.pdf...
dariaZiC: Магазин acc-game.shop очень порадовал, ранее скептично относился к тако...
BestRonnie: I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional cash every month because you'...
Nush: Cam ce dimensiune ar trebui sa aibe un ghiveci ?? Câți litri?? E suficient unul de 5 litri pentru plantarea brazilor??...
Fermier: V-am rugat de nenumărate ori să ștergeti anunțul: Cumpar urgent capre tinere, toate rasele de lapte, ofer 150-250ro...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>