Acasa  »  Blog  »  Tractoare   »   Trei tipuri de tractoare performante care asigura eficientizare lucrarilor din ferme

Trei tipuri de tractoare performante care asigura eficientizare lucrarilor din ferme

Tractoarele sunt utilaje agricole indispensabile in fermele agricole si cele care au ca obiect principal crestera animalelor. Sunt instrumente care ajuta la cresterea productivitati si care asigura realizarea lucrarilor in timp optim. Echipamentele moderne dezvoltate de producatori sunt in primul rand competitive, sunt capabile sa realizeze sarcinile fermelor indiferent de dificultate!

Tractoarele moderne sunt realizate in colaborare cu producatorii de prelucrare a solului si cu fermierii care stiu cel mai bine care sunt sarcinile zilnice pe care trebuie sa le indeplineasca.

Tractoarele Deutz-Fahr Seria 7 Warrior, John Deere 836R si Fendt 927 Vario sunt echipamente dotate cu tehnologie de ultima generatie care pot executa rapid cele mai grele dar si cele mai sensibile sarcini.

Tractorul Deutz-Fahr Seria 7 Warrior este un model robust, durabil extrem de versatil. Poate realiza cu succes lucrarile din fermele de mari dimensiuni. Cele trei caracteristici ale modelului din seria 7 Warrior sunt: performanta, durabilitate, confort; pentru ca producatorii sunt atenti la toate detaliile utilajul a fost conceput pentru a duce la bun sfarsit toate lucrarile indiferent care este specificul fermei.  De asemenea modelul a fost echipat cu numeroase dispozitive care facilitazte manevrarea si confortul operatorului: geam spate rabatabil; monitor  cu ecran tactil, camera video spate; monitor digital; radio cu antena si boxe; sistem de management al  operatiunilor de la cap de parcela; scaun operator cu suspensie pneumatica si  tetiera; scaun pasager cu centuri de siguranta; coloana a volanului cu pozitie reglabila; aer conditionat.

Tractorul John Deere 836R  este unul dintre cele mai performante modele ale seriei 8R.  Un utilaj creat pentru viitor. Un tractor care exceleaza prin putere forta si usurinta de manevrare. Un echipament pe care va puteti baza indiferent de conditiile din teren! Cu acest tractor investiti in viitor, in productivitate, in confort si siguranta. Tractorul John Deere 836R   este prevazut cu motor inovativ PowerTech PSX  care asigura putere, respecta emisiile de gaze scazute si asigura lucrari realizate cu minim de combustibil.

Fendt 927 Vario este un utilaj agricol care se remarca prin fiabilitate, putere si performanta. Acest model dotat cu numeroase functii poate realiza sarcinile rapid, confortabil, in mod placut pentru operator. Dotarile tehnologice asigura realizarea sarcinilor indiferent de perioada anului, indiferent de conditiile meteo.

Tractoare speciale: AGROPLUS S 410, Fendt 210 VF Vario, John Deere 5055E
Ameliorarea culturilor agricole cu ajutorul utilajelor performante
autor: admin / data: 16 Jan 2017 / Tractoare

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/anuntagr/public_html/blog/wp-content/themes/Anunturi-Agricultura.ro/single.php on line 38

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

George C: O productie de calitate se face utilizand automatizarile solarino pentru sere si solarii. Automatizarea serelor de legum...
Suplimentsport: Un articol plăcut ochiului și util. Pe alte site-uri, formatarea textului strigă uneori la cer pentru răzbunare. Câ...
Sportpower: Venind pe site, sincer am crezut că voi ieși repede de aici. Multe articole similare m-au dezamăgit deja. Cu toate ac...
Fanel Marianidis: buna ziua Ati putea sa ma ajutati sa iau legutura cu dl Baricz?As dori sa ii propun o colaborare...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>