Acasa  »  Blog  »  Tractoare   »   Valtra S 294, Valtra N 104 H5 – tractoare ce au transformat agricultura

Valtra S 294, Valtra N 104 H5 – tractoare ce au transformat agricultura

Compania finlandeza Valtra s-a remarcat  pe piata mondiala agricola, datorita tractoarelor cu caracteristici deosebite. Utilajele ce poarta aceasta marca sunt fiabile,  flexibile si sunt perfect adapate pentru a indeplini un numar impresionant de sarcini. Puterea ridicata a motoarelor si sistemele de protectie a mediulu sunt atu-uri importante de care se pot bucura fermierii, fie ca actioneaza in domeniul agricol, fie ca desfasoara activitat in domeniul zootehnic.

Tarctor Valtra S294 – putere, fiabilitate, consecventa

Modele de tractoare Valtra din seria S au fost create pentru a imbunatati si a eficentiza sarcinile agricole. Designul impresionant si elementele de inalta calitate incorporate sub capotele acestor modele, asigura functionare constanta pentru multi ani. Pentru ca au fost realizate in colaborare cu cei mai exigenti fermieri, tractoarele Valtra sunt garantie a lucrului bine facut, sunt dispozitive care cresc randamentul si productivitatea.

Motoarele AGCO Sisu Power 84AWF, impelmentate pe modelele S294, au sase cilindri si capacitate 8.4l si asigura o putere nominala de 295 CP. Cuplu maxim este de 1.500 rotati pe minut, iar sistemul de racire functioneaza cu apa.  Cutia cu viteze este adaptata necesitatilor, deci permite deplasarea confortabila cu viteza maxima de 40 km/h. Tractiunea integrata, suspensia punte fata, aparatorile de noroi, rezervorul de combustibil genros ( 610 l), pompa hidraulica puternica sunt alte avantaje menite sa eficientizeze si sa usureze lucrarile agricole.

Cu tractorul Valtra S294, operatorii pot desfasura activitea, in deplina siguranta si confort. Cabinele sunt generoase, sunt prevazute cu scaune ergonomice si au geamuri mari, fapt ce ofera unghi de vizualizare impecabil. Panoul de comanda este intuitiv si este creat perfect pentru a optimiza indeplinirea sarcinilor.

Tractor Valtra N 104 H5  – putere exceptionala si performata desavarsita

Motorul AGCO Power, turbo cu  patru cilindri si capacitate de 4.40l implementat pe modelul N1040H5, asigura o putere nominala de 105 CP. Normele de poluare TIER 4 final cresc eficienta dispozitivelor. Franele pneumatice, anvelopele generoase, pompa hidraulica care ofera capacitate mare de ridicare sunt doar cateva elemente care sporesc randamentul.

Ca si in cazul modelelor din seris S si cele din seria N sunt prevazute cu cabine mari, spatioase, care cresc confortul operatorului. Luminile nocturne si sistemele de incalzire-racire implementate, sunt factori care cresc versatilitatea utilajelor.

 

Tractoarele Fendt 900 Vario - tractoare ultra performante pentru performante deosebite
Tractoare Foton - utilaje indispensabile in fermele mici si mijlocii
autor: Bianca P / data: 03 Jun 2017 / Tractoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

Nush: Cam ce dimensiune ar trebui sa aibe un ghiveci ?? Câți litri?? E suficient unul de 5 litri pentru plantarea brazilor??...
Tiberius Marco: Am în gradina casei un măr cu o vârstă venerabilă, câțiva zeci de ani, poate 40, și care rodește cam în fiecar...
Andi: Puteţi cita sursa? De unde aveţi voi informaţia aceasta? Atestatele şi carnetele de producător, au fost date căt...
saracul taran: miscati-va ma milogilor mai repede cu platile alea ca noua ne scartaie osul de munca si voi dormiti pe voi , habar nu av...
gratian: Specificati,va rog,ca O.S.P.A. executa analiza solului si planul de fertilizare !...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>