Acasa // Anunturi agricole // Salaj

Anunturi agricole Salaj

Vand 150 kg polen crud de primavara 2021, recoltat din stupina proprie, in loc Zimbor, judetul Salaj. Transmit colete in tara cu plata ramburs, minim 5 kg, pret 40 lei/kg + taxe de transport. Telefon contact 0741045974. Multumesc
Vand 250 kg polen uscat, recoltat primavara - vara 2019, din zona Zimbor, Salaj. Transmit colete in tara cu plata ramburs, minim 5 kg, pret 40 lei/ kg + taxe transport. Telefon 0741045974.

Link-uri Sponsorizatelegume si fructe

Link-uri Sponsorizateapicultura
Propolis pret 250/kg Tel.0744592104.
apicultura
Vand propolis brut de calitate la pret de producator.
legume si fructe
Cumpar macese in stare proaspata in cantitati cat mai mari din momentul in care sunt coapte pana toamna tarziu. Detalii la telefon. Pretul este negociabil.

Link-uri Sponsorizatelegume si fructe
Cumpar catina pe crengute de max. 10 cm in cantitati mari. Detalii la telefon. Pretul este negociabil.
mica publicitate
Vand galbenele bio,uscate sau proaspete,productie 2017,soi din germania. Pret 20 lei Tel.0751683569c
legume si fructe
Producator, vand coacaze negre bio.
Vand Polen crud de paducel, productia 2017. Pentru detalii ma gasiti la telefon 0749493474 (Constantin)
Pentru sezonul 2017 avem disponibili la cele mai bune preturi stoloni de capsuni SAN ANDREAS SI PORTOLA . Ambele soiuri sunt remontante cu capacitate mare de productie . Sunt similare soiului Albion cu unele mici diferente . Ca si productivitate ambele soiuri sunt cotate cu o cantitate mai mare recoltatata decat Albionul . Fructele sunt mari , de culoare rosu aprins , ceea ce le deosebeste de Albion care la coacere se inchide la culoare devenind rosu inchis . Ambele sortimenmte sunt rezistente la transport . Tufele sunt mai viguroase decat cele de Albion si au o rezistenta buna la boli - sa zicem 3 stelute din 5 . Pot fi folosite atat pentru plantarea in camp cat si pentru plantarea in spatii protejate Plantele sunt din categoria FRIGO A , 1000 bucati /lada . La livrare vor fi insotite de certificat fitosanitar
legume si fructe
Vand spanac cantitati mari

Link-uri SponsorizateSC FITO MAGURA SRL va pune la dispozitie o gama larga de ingrasaminte importate din Polonia la CELE MAI BUNE PRETURI! Avem o gama variata de ingrasamint pentru toate culturiile agricole. Cu cat este mai specializata gama de produse folosita pentru fiecare cultura in parte cu atat mai bine, din aceasta cauza va oferim cea mai variata gama de ingrasaminte complexe,tip NPK,azotat de amoniu,azotat de calciu,nitrocalcar, uree etc. Preturile atasate sunt valabile pentru Romania, pentru o cantitate de min. 24 tone. Pentru cantitati mai mici preturile sunt negociabile (se va include transportul). Oferta include toate produsele.
legume si fructe
Vand tuica de prune,tuica este foarte bine
mica publicitate
Vand brazi cu radacina, cu dimensiuni intre 1m si 2m. Pret incepand cu 70 lei.
industria alimentara
Vand frunze uscate de ROINITA pentru ceai.
palinca din prone si vin din coacaze negre

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!