Acasa // Anunturi agricole // Teleorman

Anunturi agricole Teleorman

legume si fructe
De vanzare macese si nuci 2022 relatii la tel 0731810240
legume si fructe
De vanzare macese si nuci 2022 relatii la tel 0731810240

Link-uri Sponsorizateanimale si pasari
Vand Zebre Australiene pret 25 lei nu trimit in tara tell 0769416216
mica publicitate
Vand musetel in stare uscata si in verde.
Laptele provine de la vacutele noastre ..
legume si fructe
Am 2 tone si ceva da cartofi noi

Link-uri Sponsorizatemica publicitate
vand rasad tutun virginia gold la alveole de 220 fire per caseta din saminta certificata,productie mare
rasad tutun virginia gold la alveole de 220 fire per caseta ,,,tote tratamentele efectuate...
industria lemnului
Vand aprox 30 mc plop D>30( in picioare )la 50 km de Bucuresti. Acces facil

Link-uri SponsorizateConsultant pentru investitii, direct de la proprietari, pretul proprietarilor, afaceri agricole la cheie. Varianta 1 : Teren agricol in proprietate Suprafata minima : 500 HA Destinatia : investitie sau pentru formarea unei ferme agricole. Situatia juridica : carte funciara Pret de vanzare : 6500 – 10000 euro/HA Varianta 2 : Ferme agricole la cheie. Suprafata minima : 500 HA/exploatatie agricola, maxim 90000 hectare terenuri agricole/ferme agricole sau ferme agrozootehnice in diverse locatii. Situatia juridica : teren agricol in proprietate, teren agricol in arenda, diverse active. Asiguram asistenta financiara, tehnica si juridica de specialitate. Ofertele noastre sunt supuse unor termeni contractuali, implicit conditii juridice si financiare. Conditie nediscutabila: pentru vizionarea si evaluarea afacerii, scrisoare de intentie si bonitate bancara. Acceptam colaborarea cu un profesionist numai in situatia in care certifica existenta unui cumparator concret cu buget alocat. Pentru orice detalii astept un email, va fi placerea mea de a va raspunde. Multumesc, Ion Tudor – Investments Consultant
animale si pasari
Vând 115 capete de oi, rasa metise (carabase, turcane, merinos), 30 % mioare, unele gestante, bine îngrijite și 10 berbeci adulti. Vand si 35 miei Prețul = 370 RON/bucata, NEGOCIABIL !! Miei se vand la 9 lei/kg
mica publicitate
Teren 5700 m2 (1000m2 intravilan si in continuarea acestuia 4700 m2 extravilan) intre comuna Satu-Mare si satul Valea Postei (in dreptul bornei kilometrice aflata intre cele doua localitati de mai sus) judetul Teleorman. Front stradal 20 m2. Pret 2500 EUR (in pret intra si proiectul de casa).
AGROSEM vinde samanta mazare furajera certificata soiul BELMONDO (tip afil) , categorie biologica C2.Samanta este ambalata la saci de 40 kg. Marfa se livreaza insotita de factura fiscala si document de calitate. Pretul este de 2,5 lei/kg.
AGROSEM VINDE PORUMB SAMANTA OLT TRATATA CU FUNGICID. PRETUL ESTE 7 LEI/KG, NU INCLUDE TVA SI ESTE SUPUS TAXARII INVERSE. MARFA SE LIVREAZA CU FACTURA FISCALA SI DOCUMENT DE CALITATE. PENTRU CANTITATI MARI ASIGURAM TRANSPORT.
animale si pasari
Vand oi tinere si capre

Link-uri Sponsorizateanimale si pasari
vand oi turcane si capre
apicultura
vand miere poliflora ,cantitate 3000 de kg,ambalata la butoaie de 300 de kg.
servicii agricultura
Vând gunoi de pasăre (gâniaţ de porumbel) 1000kg
Vând filtru ulei vegetal cu placi, motor monofazic, 220 kw, folosit în stare buna de funcționare, nu necesita decantare.
inchiriez doua combine noi pentru recoltare CLASS si DEUTZ-FAHR cu heder pentru floarea soarelui si porumb in toata tara.

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Facebook

Important!

Daca doriti sa primiti pe mail zilnic ultimele anunturi trebuie sa va abonati la newsletter.

urmariti stirile agricole pe Agropost.ro!