Acasa  »  Blog  »  Combine   »   Echipamente pentru recoltarea culturilor: combine agricole performante pentru campania de vara

Echipamente pentru recoltarea culturilor: combine agricole performante pentru campania de vara

Combinele agicole sunt utilaje care indepinesc numeroase functii: aduna, taie, transporta materialul vegeta; bate, scurtura, curata, transporta, depoziteaza si descarca boabele de cereale. Pentru ca aceste procedee sa poate fi indeplinte in cele mai bune conditii  iar recoltele sa aiba cea mai buna calitate trebuie utilizate utilaje performante.

Eficienta, ergonomia, puterea si productivitatea sunt cateva caracteristici ale combinelor dezvoltate de marii producatori. Combinele din seria T dezvoltate de producatorii de la John Deere, modelele Fendt 9490 X si utilajele din seria CR lansate de NewHolland au caracteristici deosebite care usureaza intregul proces agricol.

Cu modelele din Seria T producatorii americani ne anunta ca agricultura paseste in viitor. Aceste masini moderne sunt prevazute cu dotari speciale : cabina premium foarte ergonomica pentru operator; tehnologie avansata cu caisori, cu capacitate ridicata; solutii telematice puternice care imbunatatesc performanta; motore puternice dar putin poluante.

Transmisia combinelor este automata, ProDrive si ofera control maxim si precizie extraordinara la schimbarea vitezelor. Activarea transmisiei se face usor printr-o simpla apasare de buton. Platformele premium flow, 600R, cele speciale si cele de recoltat porumbul sunt foarte eficiente si ajuta la usurarea recoltarea culturilor.

Combinele Fendt 9490 X se ridica la cele mai inalte standarde in tehica de recoltat: sistem de batere cu trei tobe HyPerforma, sistem de separare cu doua rotoare, tocator de paie prevazut cu sistem de separare intensiva. Volumul buncarului de boabe este de 12.500l iar tocatorul este prevazut cu opt randuri de cutite zimtate.

CR – TIER 4A/B este combina lansata pe piata de New Holland si are cea mai mare capacitate din lume. A fost recompensata in 2014 cu premiul “Diesel of the Year”. Modelele din seria CR continua linia genealogica a rotativelor pure si ofera agricultorilor din intreaga lume o calitate imbatabila a granelor si a paielor. Tehnologia avansata de recoltare include sistem de ghidare automata IntelliSteer, tehnologie biaxiala Twin Rotor, sistem de reducere catalitica selectiva EcoBlue si confort maxim operatorului care o conduce.

John Deere 2264
autor: admin / data: 29 Jun 2016 / Combine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la newsletter:

Imediat veți primi pe mail un link de confirmare, nu uitați să îl validați!

Facebook

Ultimele comentarii

Fanel Marianidis: buna ziua Ati putea sa ma ajutati sa iau legutura cu dl Baricz?As dori sa ii propun o colaborare...
baron damaschin: am un brad in curte are in jur de 18 ani a inceput sa se usuce . ma puteti ajuta ? apare pe anumite crengi ceva de ...
Orlaie Alexandra: Cu toata stima cine a scris acest articol probabil nu a vazut soiul Senga Sengana in practica intr-un solar. Acest soi e...
Sorin: Buna de unde se poate cumpara samanta si cat vine la kg?...
Alina rezmerita: Dores si eu 1 sticla de vin cu serpi cum pot face pentru comanda vreau mai .ulte detalii va rog...
x
Atentie!

NOU: lista productorilor agricoli din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Vreau sa ma inregistrez in lista producatorilor agricoli >>>

NOU: lista firmelor agricole din Romania. Primele 1000 de inregistrari sunt gratuite!
Doresc sa inregistrez o firma agricola >>>